Results 1 to 4 of 4

Thread: Trouble with airodump , found no APs

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    Question Trouble with airodump , found no APs

    Hello all exploit members, 5 months ago i downloaded BT3 on a usb for a packard bell laptop, followed all instructions off the net and had it all working ok. now i own a acer 7730 i redownloaded a new BT3 on usb had some trouble with boot and screen config , i read lots of posts and followed links provided got it working, boots up ok now but have no sound and airodump cant find aps ? i tried looking in forum to find answers but im a noobe who is still learning cpu skills and command could use some help please the antenna im useing is edimax 7318usg in windows it can see my wifi 100% in BT3 i can find it (airmon) says rausb0 rt73 but when i use (airodump) i see haeding "bssid..pwr..data..ch..enc..essid" but shows no info/numbers ? i tried a few different commands from your forum but still haveing trouble (iwconfig rausb0 rate 1m...aireplay-ng -9 rausb0,., ) and (aireplay-ng -9 <interface ... FOUND 0 APs) im sure its a simple fix and something yous answered a million times but me been such a noobe im lost and cant find answer dont know what to look any help welcomed

  2. #2
    CROatix
    Guest

    Talking

    Quote Originally Posted by gerard View Post
    Hello all exploit members, 5 months ago i downloaded BT3 on a usb for a packard bell laptop, followed all instructions off the net and had it all working ok. now i own a acer 7730 i redownloaded a new BT3 on usb had some trouble with boot and screen config , i read lots of posts and followed links provided got it working, boots up ok now but have no sound and airodump cant find aps ? i tried looking in forum to find answers but im a noobe who is still learning cpu skills and command could use some help please the antenna im useing is edimax 7318usg in windows it can see my wifi 100% in BT3 i can find it (airmon) says rausb0 rt73 but when i use (airodump) i see haeding "bssid..pwr..data..ch..enc..essid" but shows no info/numbers ? i tried a few different commands from your forum but still haveing trouble (iwconfig rausb0 rate 1m...aireplay-ng -9 rausb0,., ) and (aireplay-ng -9 <interface ... FOUND 0 APs) im sure its a simple fix and something yous answered a million times but me been such a noobe im lost and cant find answer dont know what to look any help welcomed
    hello gerard,

    I use vmware with Backtrack and the Live version on CD. I have no problems with aircrack-ng. You must see what kind of chipset your Laptop Wlan is. For optimmal work with integrate WLAN Cards use this 3 chipsets: Atheros, Orinocco, Prism or Realtek.

    Or, you buy a extern Wlan-Antenna over USB. On the offical website of Aircrack-ng stay a extern USB Wlan Device for best connection and work with Backtrack. The name of this device is ALFA Network.
    Search on Ebay... I trust in this device

  3. #3
    Senior Member secure_it's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    在這兩者之間 BackTrack是4 FwdTrack4
    Posts
    854

    Default

    first of all find posts on the forum for sound problem as you can either upgrade alsa driver package only or upgrade the kernel.for second problem I am sure you are not connecting the Dongle after properly booting up backtrack.if still problem persists.try with this
    ifconfig rausb0 down
    modprobe -r rt73
    modprobe rt73
    iwconfig rausb0 rate 1M
    airodump-ng rausb0
    &
    try injection using aireplay-ng -9 rausb0

    should work.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by CROatix View Post
    hello gerard,

    I use vmware with Backtrack and the Live version on CD. I have no problems with aircrack-ng. You must see what kind of chipset your Laptop Wlan is. For optimmal work with integrate WLAN Cards use this 3 chipsets: Atheros, Orinocco, Prism or Realtek.

    Or, you buy a extern Wlan-Antenna over USB. On the offical website of Aircrack-ng stay a extern USB Wlan Device for best connection and work with Backtrack. The name of this device is ALFA Network.
    Search on Ebay... I trust in this device
    Thanks for your advice i downloaded vmware and tried to install bt3 in VM but had no luck so i went back to the usb and found a new link that helped me ,, And thanks for recomenening the ALFA Network wlan antenna i looked on ebay and like it a lot ,,will but one very soon THANKS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •