Results 1 to 2 of 2

Thread: No PCMCIA controller detected

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1

    Default No PCMCIA controller detected

    Hey all,

    Sorry if this is really simple, but i searched the forums and there seems to be other people having the same problem, but no real solution.

    I am using a Netgear WG511T PCMCIA card, which is Atheros based. Now this works fine under windows, but whenever i try to use it in BT3 i can never get it working. Under the configure PCMCIA screen it simply says, "no pcmcia controller detected".

    Could it be because i am using it in VMWare? The network adapters are bridged and it has no problem picking up and using the built in wireless (not atheros based).

    The dmesg result is quite long, so i wont post it, unless you guys need it, but is there anything i should look for.

    Sorry again if this is easy. I've only just started learning about it all.

    Thanks Guys!!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    916

    Default

    from the wiki...

    Notes about VMWare or any other virtualisation software

    VMWare or any other virtualisation software generally does not allow backtrack 2 or 3 as guest to operate fully with the wireless card. The only exception are USB wireless cards, do not ask about support for VMWare supporting wireless cards for PCI/PCI-E/PCMCIA/MINI-PCI/MINI-PCIe/EXPRESS CARD in #remote-exploit.

    http://wiki.remote-exploit.org/index.php/HCL:Wireless

    I wonder why people don't do proper research

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •