Results 1 to 3 of 3

Thread: Data or IV still do nothing

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    70

    Default

    How can I force an ARP to come along? , deauth seems to just generate acks but no arp's I have literally let it set for 24 hours with the fake auth working and I got 0 ARP's so obviously I could not reinject.

    How can I for an ARP to come alond, deauth seems to just generate acks but no arp's

    MOD EDIT: Only post once and wait patiently for a reply. (Waiting less than 2 hrs is NOT patient, Several days IS)

  2. #2
    JMC31337
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Upsman View Post
    How can I for an ARP to come alond, deauth seems to just generate acks but no arp's
    why are you posting in so many forums. You only need one there UPS man.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    70

    Default sorry

    Sorry, I am just really frusterated, I never had any issues like this when I used Auditor, but unfortunatly auditor dosent ack well on these computers I am usingh now.

    My fake AUth works perfect, However It eventually dissapears when I do this one.

    aireplay-ng -1 0 -e teddy -a 00:14:6C:7E:40:80 -h 00:0F:B5:88:AC:82 ath0

    so instead I do this one to keep it alive:
    aireplay-ng -1 6000 -o 1 -q 10 -e teddy -a 00:14:6C:7E:40:80 -h 00:0F:B5:88:AC:82 ath0

    Then I run this :

    aireplay-ng -3 -b 00:14:6C:7E:40:80 -h 00:0F:B5:88:AC:82 ath0
    Read 629399 packets (got 0 ARP requests and [[many many ACKS]]), sent 0 packets...
    Bit it never ever gets any ARPs ???? I can not figure out why, I tried Deauths and avery other thing I can think of...

    Sorry to be nagging folks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •