Results 1 to 4 of 4

Thread: boot "Authentication Failure"

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    11

    Default boot "Authentication Failure"

    alright, i download the iso, put it on multiple USBs.. everythings great. love the new bt4

    Open the iso, open filesystem.squashfs, make some customization, (I know there is bt4-customize.sh, but...), make squash, make iso with* bt4-customize.sh's mkisofs line..
    -goal is to slim bt4 down to fit on *CD* -i need it on a CD for one job- not happy about it, but thats just the way it is...

    burn iso, boot cd, last line i get to is
    'Starting System Tools Backends: system-tools-backends.'

    then...

    'Authentication Failure'

    'Authentication Failure'

    'Authentication Failure'

    .....about ten times.

    any ideas on what i removed that would cause this???????

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5

    Default Re: boot "Authentication Failure"

    you could try to put 50% back of the changes you have made, if the problem is still there then of the left out changes you made again 50% back ect. this way you can find out what the problem is. though this will take some time.

    USE A USB, not that cd's are that expensive but usb is always easyer :P

  3. #3
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default Re: boot "Authentication Failure"

    Quote Originally Posted by cardio5643 View Post
    alright, i download the iso, put it on multiple USBs.. everythings great. love the new bt4

    Open the iso, open filesystem.squashfs, make some customization, (I know there is bt4-customize.sh, but...), make squash, make iso with* bt4-customize.sh's mkisofs line..
    -goal is to slim bt4 down to fit on *CD* -i need it on a CD for one job- not happy about it, but thats just the way it is...

    burn iso, boot cd, last line i get to is
    'Starting System Tools Backends: system-tools-backends.'

    then...

    'Authentication Failure'

    'Authentication Failure'

    'Authentication Failure'

    .....about ten times.

    any ideas on what i removed that would cause this???????
    What did you remove?

  4. #4
    Junior Member cr1p70's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Inside your network
    Posts
    32

    Default Re: boot "Authentication Failure"

    Think Back really hard,What did you change or remove while mucking around, pen and paper my friend makes things a lot simpler when you muck up..

    not trying to be mean but you haven't told us anything for us to help just [QUOTE] what did i do[/QUOTE that don't help as we weren't there so tell us what its is you changed / removed...

    if not trial and error you will surely learn that way as i know first hand..

Similar Threads

  1. White screen after running "startx"
    By emximer in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2010, 08:41 PM
  2. "BackTrack 4 Final Released" not starting
    By habib in forum BackTrack Bugs
    Replies: 6
    Last Post: 02-07-2010, 11:26 PM
  3. Leo Files - "Open With..." and Default Icon
    By ColForbin in forum BackTrack Fixes
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2010, 07:22 PM
  4. problems whit "/etc/console-tools/config"
    By DreaDy.HK in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2010, 02:36 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-16-2010, 06:45 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •