Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: How to setup conky??

  1. #11
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: How to setup conky??

    I have a wierd problem with my conky, I start it, it works fine but when I change the conky.conf and restart it no changes ... any ideeas ?
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  2. #12
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: How to setup conky??

    Quote Originally Posted by radoshow View Post
    Returns this.Another ideas.
    What idea are you wanting ? I can make something up if you would like.

  3. #13
    Moderator theprez98's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    2,533

    Default Re: How to setup conky??

    I also have lots of ideas.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Using already setup hardisk partion to run backtrack 4
    By kimballjones in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-16-2010, 08:06 PM
  2. Fast-track (scan, setup, sessions) Not MSFConsole
    By micole in forum BackTrack Howtos
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-2010, 06:41 PM
  3. Where to find this Widget - Conky
    By relaxo in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2010, 11:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •