Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: See other computers screen thru ip

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default See other computers screen thru ip

    hey guys i opened up a port on my router and on my laptop xp is running its also connected to that same router im running backtrack. how can i connect to my laptop since i know the local ip and the open port?like see my laptops screen? telnet ?

  2. #2
    Junior Member T1ckT0ck's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    41

    Default

    google rdesktop

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    there is no GUI for the bt3 ? i'm a newbiee i couldnt even install that app in bt3

  4. #4
    Senior Member Thorn's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Green Dome
    Posts
    1,509

    Default

    Quote Originally Posted by 325ci View Post
    there is no GUI for the bt3 ? i'm a newbiee i couldnt even install that app in bt3
    There are several GUIs for BT3, and they are part of BT3 package. rdesktop is also included in BT3.
    Thorn
    Stop the TSA now! Boycott the airlines.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    what else is in the bt3? program names?

  6. #6
    Junior Member T1ckT0ck's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    41

    Default

    Quote Originally Posted by 325ci View Post
    what else is in the bt3? program names?
    http://wiki.remote-exploit.org/index.php/Main_Page

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25

    Default

    use vnc viewer... and be sure u have vnc running on the other side
    XP.sp3 | BT3F | 8GB SDHC 2GB RAM
    Asus EEE PC 701B
    bagito | manila pride :D

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    well what about if i can not run anything on the other side of the computer but im inside the router?

  9. #9
    Senior Member streaker69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA
    Posts
    3,535

    Default

    Quote Originally Posted by 325ci View Post
    well what about if i can not run anything on the other side of the computer but im inside the router?
    Then you knock on the door of the neighbor who's network you've intruded upon, and ask him nicely if you can install something.
    A third party security audit is the IT equivalent of a colonoscopy. It's long, intrusive, very uncomfortable, and when it's done, you'll have seen things you really didn't want to see, and you'll never forget that you've had one.

  10. #10
    Senior Member Thorn's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Green Dome
    Posts
    1,509

    Default

    Quote Originally Posted by 325ci View Post
    well what about if i can not run anything on the other side of the computer but im inside the router?
    If you have 2 PCs on the same LAN segment, you can see the desktop of one via rdesktop on the other. You do NOT need to open a port on the router. In fact, opening a port may be dangerous as anyone outside may be able to get into the target.

    You do need to open the appropriate (usually port 3389 for Remote Desktop Protocol) on the target computer.

    Google for Remote Desktop Protocol, RDP, Port 3389, rdesktop. There are many tutorials on how to accomplish this. You will need to know and understand a moderate amount of TCP/IP.

    By the way, this is hardly unique to BT3. XP has all this built into it.
    Thorn
    Stop the TSA now! Boycott the airlines.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •