Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Cant break into my own wep signal, possibly hardware?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    25

    Default

    ok, ran all of the above code, waiting for some ARP's

    One question, when I send a fake authentication request, it says

    "Authentication successful :-) (AID: 1)"

    Whats AID: 1??

    EDIT:
    Interesting, I was looking at the video made by xploit on cracking WEP Networks
    I see he gets arp, requests acks, sends packets, and gets pps's

    Right now this is what mine reads

    Read 12339 packets (got 0 ARP requests and 0 ACKs), sent 0 packets...(0pps)

    What am I doing wrong?

    BTW, this ISNT the beta, I didnt mean to post it in here, its a fresh download

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    You seem to be mixing up WPA and WEP encryption. In your thread title you say that you are having problems "breaking into my own WPA signal" but in your actual post you mention following a guide for cracking WEP. Remember that the procedure for cracking these two different forms of encryption is not the same.
    -Monkeys are like nature's humans.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    25

    Default

    Quote Originally Posted by =Tron= View Post
    You seem to be mixing up WPA and WEP encryption. In your thread title you say that you are having problems "breaking into my own WPA signal" but in your actual post you mention following a guide for cracking WEP. Remember that the procedure for cracking these two different forms of encryption is not the same.
    yeah my bad, if an admin could rename the title to WEP, that would help a lot.. lol Its WEP

    So what am I doing wrong then?

  4. #14
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by jhyland87 View Post
    yeah my bad, if an admin could rename the title to WEP, that would help a lot.. lol Its WEP
    Fixed for you

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    25

    Default

    Awesome! can you also take it out of beta? lol. This isnt the beta version

    ok, so read 100000+ packets, got 73k+ ARP's, all looks good, but 8 IV's? why only 8? I need atleast 5k to get into it

    GOT IT!
    photobucket.com/albums/h247/farfromeinstein/snapshot1.png

    I dont get it though, thats my friends router, on my router, WEP, channel 1, it takes like 30 minutes to get 21 IV's (#data), why?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •