Results 1 to 6 of 6

Thread: weird window problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    47

    Question weird window problem

    when i run backtrack (which is installed to my hd) in any mode it logs in but i cannot resise, minimise or close any windows as the top bar just dissapears!
    it only works if i boot into bt flux mode
    then log out and run startx
    any ideas how to fix the problem?
    --yoma

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21

    Default

    are you using Nvida for you video card? My laptop had the same problem due to it was running nvidia and the download didnt seem to work. thought it could be a MD5 issue so I tried booting from thumb and that worked. did you install from thumb or CD? and did it work properly from either of those before you installed to your HDD?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    47

    Default

    yes i have an nvidia card in my laptop
    it is the usb version the md5 checks out and it is installed directly to hd
    could not run it before it was installed as my laptop is a toshiba table so booting off external devices that cost below 100 pounds is almost imposible!
    any ideas?
    --yoma

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21

    Default

    you can only use flux? the Compiz Nvidia experimental I believe teh second option down on grub boot does that work for you ? also are you using changes if so you can change your xconfig option to see if anything in there will help. but since we know you can get it to boot correctly under Flux that tells me it has to be a setting or driver somewhere then. other than this I am at a loss my friend.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    47

    Default

    yes i think that might be the problem
    the only othe thing is that any changes i make are lost
    is there anyway to change this
    my bt3 copy is installed to hd using unetbootin
    any ideas?
    thanks
    --yoma

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8

    Default

    i have that kinda problem as well, like, if i select kde compiz nvidia, it wont boot at all, and if i select kde compiz, it boots, but there are no borders on the windows.

    normal kde mode works fine

    Dell XPS M1530 core2dueo, nvidia geforce 6700, 2Gb, 200Gb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •