Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Problem getting WPA Handshake

  1. #1
    Junior Member kdiggity317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    70

    Cool Problem getting WPA Handshake

    I wanted to show a friend of mine how easy cracking a WPA key was so I went to crack his. I ran everything the proper way and get airodump-ng to start recording its findings in a file as normal. Now when I go to run deauthetication to force a handshake. I get nothing I let it run for a while and still get nothing. Now I do see on my airodump menu a station with a mac pop up so I tried to attack that machine but still for some reason I dont get a handshake. The data packets are still climing steady I mean I pull about 1500 every 10min or so. So I know no one is using the internet. My real confusion is the mac that comes up as a station yet wont deauthenticat and re-connect. Is that the router? or maybe a firewall built into the router?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21

    Default

    Simple Questions:
    You poistive your wirless device supports injection?
    Are you close enough to both the router and the actually device your trying to deauth?

  3. #3
    Junior Member kdiggity317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    70

    Cool

    Yes the card is supported I have been able to do it on my network as well a few unsuspecting neighbors. As for being close to the router yeah I would say yes since when Im booted into windows I can connect to the network well enough to not only get to the internet but also game with out lag at all. The machine that Im trying to deauthenticat Im not sure what it is other then maybe the router throughing out not only a BSSID but also a mac as a station on the network. Im just a bit lost on it all.

  4. #4
    Member m1cha3l's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    208

    Default

    Quote Originally Posted by kdiggity317 View Post
    ... I have been able to do it on my network as well a few unsuspecting neighbors....
    bad move dude
    "At least black people knew when they where slaves" Doug stanhope

  5. #5
    Junior Member kdiggity317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    70

    Thumbs up

    Okay hold on let me explain that one a bit. Im a computer tech and all my neighbors bring there computers to me. After cracking any keys they may have I went to all of them in the area around my apartment and explaind to them what I did and how to better things for there network to make it less likely to have anyone do something like this. The whole switch to WPA with alpha/numeric and the whole 9 yards. So yes not the right thing to do but it did help them and they were all thankful of my pen testing on them with out them knowing to show them that the attacks are real and can happen at anytime.

  6. #6
    Member m1cha3l's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    208

    Default

    still Illegal dude without there permission first!
    "At least black people knew when they where slaves" Doug stanhope

  7. #7
    Senior Member ShadowKill's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    908

    Default

    Illegal indeed. You do realize that you could very well have gone to jail for that? Be smart and ask for written permission before doing anything like this as many a benevolent hacker have been busted for this very same thing. It's no joke and if there is a doubt in your mind as to what I'm saying look up the laws for your state/region. There are a few threads on this forum regarding computer crime laws and if you are going to continue doing this sort of thing you may want to take a look at those.

    Just my 0.02p



    "The goal of every man should be to continue living even after he can no longer draw breath."

    ~ShadowKill

  8. #8
    Junior Member kdiggity317's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    70

    Cool

    Okay so as to not get into any trouble even thou I should have done this first I have gotten writen permission for all the networks that i did crack. I explained everything to them once again and all were more then willing to sign.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by kdiggity317 View Post
    Okay so as to not get into any trouble even thou I should have done this first I have gotten writen permission for all the networks that i did crack. I explained everything to them once again and all were more then willing to sign.
    And about the network you're trying to crack currently? I smell that corner again...

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default Problem with WPA

    Hi,
    i can´t crack a WPA network ,of a friend of mine ( we made a bet) i already cracked his WEP key ,but he changed to WPA now, and i just cant make the handshake.
    Can anyone make a step by step tutorial or something, cause i might be wrong in something.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •