Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem booting back|Track 4

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3

    Question Problem booting back|Track 4

    hello i have initramfs when i am booting backtrack f off a usb drive, yes the iso works in vmlware and i use the unetbootin to install it to my 2gb usb drive this is a very new problem to me so what do you guys say

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grant, AL USA
    Posts
    10

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    When I first installed BT4 Final I was presented with the initramfs prompt. Unplugging the usb wifi and rebooting was all it took. For some reason it seemed to think it was a drive.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3

    Smile Re: Problem booting back|Track 4

    hello i have found the cause to my problem now, when i install bt4f to the usb with unetbootin-(windows-377) it all so installs a app
    called Highspeed drivers and it makes a autorun file telling windows how to boot up the usb to run faster but it stops linux from
    doing a full boot deleted it and now it all works fine

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    I am also having problems with an initial boot up of BT4 final release, although I have mine direct on a HDD, when I boot to my BT4 HDD I get grub loading message then error 17 and load stops, and I can go no farther. Not sure what to do, have redownloaded the .iso and still getting same error, does anyone have any ideas? I am running 2 HDDs on my computer, one is Vista 32bit the other is blank HDD that I put the BT on. on boot up i selected to boot BT and get the error.

Similar Threads

  1. Problem booting back|Track 4
    By Natty Dreed in forum Beginners Forum
    Replies: 10
    Last Post: 02-03-2011, 02:44 AM
  2. Backtrack 4 Final- Booting Issue
    By basic in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2010, 10:24 PM
  3. New to Back Track, getting a Bios Bug + other issues
    By Cypher in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2010, 11:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •