Results 1 to 5 of 5

Thread: System freeze !!!

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Exclamation System freeze !!!

    Hi guys,

    I have ah Problem with BT3 Final. When i do a click on Connect in Wireless Assistent on my Wireless Network, the whole laptop freezes. I canīt use my mouse an keyboard. Whe this happens, i can only do an reset.

    My Wlan Card: Realtek RTL8180

    I tried to use ifconfig and iwconfig, to change the settings manually. Also i tried to start BT3 in Vesa Mode.

    Nothig changes ... Freeze !!!!!


    I read al lot of posts in this forum. there are some guy with the same problem, but noone can solve this.
    I hope someone can help me.

    Thaks a lot
    Ps.: Sorry for my bad english ^^

    -----------------------------------------------

    okay now i know what you mean. but as i wrote, i used the CLI for configuration.
    ever whe the iwconfig will be used, the sytem freezes.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    681

    Default

    GUI Wireless Assistants in *nix are terrible. Use CLI for best results.
    [FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New]hehe...
    [/FONT][/SIZE][/FONT]

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by .lonewolf View Post
    GUI Wireless Assistants in *nix are terrible. Use CLI for best results.
    Sry, but i donīt understand what *nix should be ??? and what is CLI ???

    Could you please help me again ?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    681

    Default

    Quote Originally Posted by morphois View Post
    Sry, but i donīt understand what *nix should be ??? and what is CLI ???

    Could you please help me again ?
    GUI Wireless Assistants in *nix are terrible. Use CLI for best results.
    "Graphic User Interface" Wireless Assistants in Linux suck big time.

    Use the Command Line Interface (terminal/shell commands) for best results.
    [FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New]hehe...
    [/FONT][/SIZE][/FONT]

  5. #5
    Good friend of the forums
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    328

    Default

    just search for APLHA and WEP you will find some good code basicly I have to bring the inf down then iwconfig then bring it up or it bails ..

    still can't get WPA to work

    (thats just me .. )

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •