Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE in BT3 crashes at random?

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default KDE in BT3 crashes at random?

    Hi everybody!
    I recently installed BT3.0 on my laptop(Fujitsu Siemens Amili LA 1703).
    I have a very strange problem with my KDE. After running for a while it just stops responding. It happens only when I use KDE, if I use flux or just leave it under console it's ok. The strange thing is that the PC does not stop responding(caps lock, num lock, wireless buttons work). I couldn't find out why this happens, it seems to be doing it at random(after working for a while, even if I just leave it without doing anything).

    I couldn't find anything about this problem in the forums. I'm sorry if the problem has been discussed already. I'd be extremely happy if you could give me a solution for the problem. Thanks!

  2. #2
    Junior Member kr0m3's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68

    Default

    if the system is still active, what happens if you restart X?
    (CTL+ALT+BACKSPACE)
    does it come back up and allow you to use it again?

    also, you may check your dmesg or syslog for a bit more of an idea what is going on, perhaps something is getting picked up there?

    good luck!
    ~k
    "...you've picked up a bit of an attitude. Still curious and willing to learn, I hope. "

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    great i will give it a try.. i'm having the same problem

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    Thanks, I'll try restarting X next time it crashes(probably in a couple of minutes) and I'll check the logs meanwhile.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •