I searched if there was anyone who had my problem, but couldn't find it. So, I'm posting I'm on dual boot of BT3 and XP. I want XP to boot by default, 'coz there are other people using this computer and sometimes the system is just powered on and left only to find the sign in screen of BT3 I checked one of the Red Hat's post on lilo and added 'default=Windows' but that doesn't seem to work. Here's my lilo.conf.
# LILO configuration file
# generated by 'liloconfig'
#
# Start LILO global section
lba32 # Allow booting past 1024th cylinder with a recent BIOS
boot = /dev/sda
default=Windows
#message = /boot/boot_message.txt
prompt
timeout = 400
# Override dangerous defaults that rewrite the partition table:
change-rules
reset
# VESA framebuffer console @ 1024x768x256
vga = 773
# Normal VGA console
# vga = normal
# VESA framebuffer console @ 1024x768x64k
# vga=791
# VESA framebuffer console @ 1024x768x32k
# vga=790
# VESA framebuffer console @ 1024x768x256
# vga=773
# VESA framebuffer console @ 800x600x64k
# vga=788
# VESA framebuffer console @ 800x600x32k
# vga=787
# VESA framebuffer console @ 800x600x256
# vga=771
# VESA framebuffer console @ 640x480x64k
# vga=785
# VESA framebuffer console @ 640x480x32k
# vga=784
# VESA framebuffer console @ 640x480x256
# vga=769
# End LILO global section
# Linux bootable partition config begins
Other = /dev/sda1
label = Windows
image = /boot/vmlinuz
root = /dev/sda9
label = Backtrack
read-only

# Linux bootable partition config ends
Can anyone please help me out?