Results 1 to 7 of 7

Thread: Wireless problem in Pavillion dv6408nr...

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3

    Default Wireless problem in Pavillion dv6408nr...

    I'm new to all this stuff,
    I just got BT 3 final but got problems with the wireless
    it doesn't detect any network...
    plz help!!

  2. #2
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    just a lil hint use this http://forums.remote-exploit.org/search.php

    if you follow that link you will get all the help you will ever need

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3

    Default

    yeah right....
    don't you have a real answer to solve it besides going to a search page?
    a link, code, steps, anything?

  4. #4
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    why should you be helped if you wont even help your self by searching and giving us more info..

    you gave us the laptop model :Pavillion dv6408nr

    What hardware what code are you using? search for your answers on this site and Google..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    Quote Originally Posted by Axl_GTR View Post
    yeah right....
    don't you have a real answer to solve it besides going to a search page?
    a link, code, steps, anything?
    If you want any helpful answers it would be a good idea to give us the most relevant information, which is what wireless card you are using.

    However, as far as I remember your computer comes with an internal card with the BCM4311 chipset, is this correct? If this is the case it should be supported out of the box in BT3F and using the chipset model as a search term you should find plenty of helpful posts.
    -Monkeys are like nature's humans.

  6. #6
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default

    Quote Originally Posted by Axl_GTR View Post
    I'm new to all this stuff,
    I just got BT 3 final but got problems with the wireless
    it doesn't detect any network...
    plz help!!
    i have a dv2615nr... im sure your labtop has a broadcom wifi card witch is suported in bt3f... i think the switch on the frunt of your labtop retarded just like mine...

    you can get the card to connect to your AP with ndiswrapper(maybe) but monitor mode and injection will not work.

    type this command lspci and look for something like this
    Code:
    Broadcom Corporation BCM94311MCG wlan mini-PCI (rev 02)
    now go to this webpage and find your chip set and download the driver they have posted... that is if there is one
    Code:
    http://ndiswrapper.sourceforge.net/joomla/index.php?/component/option,com_openwiki/Itemid,33/id,list_b/

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3

    Default

    thanx for all the help, Ill try those codes right away...
    and yes, you're correct, my laptop has an integrated broadcom BCM4311 chipset...and Im using BT3F...
    I really hope those codes work...
    as I've said, Im really new to all this stuff, I just discovered the existance of BT a few days ago...
    So thanx for the replies...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •