Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Wireless problem... Air Live WT-2000PCI :S

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8

    Default

    streaker69 sry man
    Its this
    astahost.info/images/22snapshot12.PNG

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8

    Default

    pls somewhone
    astahost.info/images/22snapshot12.PNG
    :S

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    Quote Originally Posted by Gangster View Post
    streaker69 sry man
    Its this
    astahost.info/images/22snapshot12.PNG
    Quote Originally Posted by Gangster View Post
    pls somewhone
    astahost.info/images/22snapshot12.PNG
    :S
    A forum is not an instant-messenger service. Give it a little more time than 23 minutes and someone with the appropriate knowledge will surely take their time and provide you with some help.
    -Monkeys are like nature's humans.

  4. #14
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    To the OP slow down buddy you'll get there

    Also have a look here it might be of help
    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7190
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #15
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8

    Default

    Thanks... I have look that... But there is something about WEP crack.. And i dont need that ... .. Hmmm

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    8

    Default

    Thanks to all ... And sry to all
    I have connected ..
    I have wrong type ...
    i need to type wlan0 ..
    CONNECTED .. yeah ..
    Thanks to all again

  7. #17
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Thanks... I have look that... But there is something about WEP crack.. And i dont need that ... .. Hmmm
    Well the thread was about the fact that the broadcom chipset can now inject and go into monitor mode. As well as being used. Wasn't that what your post was about ?
    Sorry if I am confused.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •