Results 1 to 2 of 2

Thread: Start BT4 in graphical mode

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1

    Question Start BT4 in graphical mode

    I am trying to figure out how to start and or boot BT4 in graphical mode. My previous version of BT3 would start this way. I am still in learning mode with linux so it is just easier than command line entry. Thanks for any help.

  2. #2
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: Start BT4 in graphical mode

    KDM will do that for you.

    Code:
    apt-get install kdm
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

Similar Threads

  1. Forensic mode suggestions
    By Donuts in forum Tool Requests
    Replies: 4
    Last Post: 10-22-2010, 02:21 PM
  2. help how to boot in graphical mode
    By vytas in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2010, 10:39 PM
  3. BackTrack 4 in graphical mode
    By raxx23 in forum Beginners Forum
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-2010, 06:56 PM
  4. graphical mode from ram
    By ross1234 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2010, 10:10 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-16-2010, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •