Results 1 to 6 of 6

Thread: No wireless connection with BT3 on MacBook

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Default No wireless connection with BT3 on MacBook

    Hey guys, I am using Macbook and BT3. I have installed backtrack as a virtual machine with parallels but parallels. No luck with finding the wireless card there, so I burned a live CD. When i boot off the CD and type iwconfig, it says "no wireless extension" on both eth0 and lo something. My computer specs are here:

    Hardware Overview:

    Model Name: MacBook
    Model Identifier: MacBook4,1
    Processor Name: Intel Core 2 Duo
    Processor Speed: 2.4 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache: 3 MB
    Memory: 2 GB
    Bus Speed: 800 MHz
    Boot ROM Version: MB41.00C1.B00
    SMC Version: 1.31f0

    Wireless card info:

    AirPort Card Information:

    Wireless Card Type: AirPort Extreme (0x14E4, 0x88)
    Wireless Card Locale: Worldwide
    Wireless Card Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (4.170.46.7)

    Thanks in advance guys.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1

    Default

    I am having the same problem, I am running in vwware (bridged connection), same broadcom card, and i downloaded and installed a driver for that card but there was no change.

  3. #3
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    I don't think you'll get it to work in parallels. Virtual machines usually don't see the built in wireless card as wireless. I suppose I ought to burn a cd and see what my macbook does....
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Default

    I would be very grateful.

  5. #5
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    You're better off running it live via rEFIt - it works perfectly in VESA mode (I haven't had the time to other modes.

    I wasn't able to run it in Parallels nor VM Fusion, so rEFIt is a saviour. Also, I see our specs are 4.1, all I can say is that this method works great for my machine with the following specs:

    Model Name: MacBook Pro
    Model Identifier: MacBookPro3,1
    Processor Name: Intel Core 2 Duo
    Processor Speed: 2.6 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache: 4 MB
    Memory: 4 GB
    Bus Speed: 800 MHz
    Boot ROM Version: MBP31.0070.B07
    SMC Version: 1.18f4
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2

    Default

    I've got a Santa Rosa Macbook and can't seem to get wifi to work in BT3 live cd.
    On iwconfig, it's says "No wireless extensions"... Any clue?

    It's a Broadcom BCM43xx.

    Arg..
    Sorry, it's a Broadcom bcm4328.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •