Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: BT3 VMware Kernal Panic

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    24

    Exclamation BT3 VMware Kernal Panic

    VMware Workstation version 5.5.7 build 91707


  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    24

    Default

    Works perfectly in VMware Workstation 6.0

  3. #3
    Moderator theprez98's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    2,533

    Default

    I had the same issue in 5.5. I guess its upgrade time.
    "\x74\x68\x65\x70\x72\x65\x7a\x39\x38";

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    79

    Default

    Works with VMware Player 2.0.1 build-55017

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    24

    Default

    If anyone is well versed in the boot process, I am willing to work to see if this is an easy fix or not.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1

    Default

    I haven't gotten to the why yet, but I got mine to boot after this error by specifying the root partition during bootup. At the lilo prompt, enter "BackTrack root=/dev/hda3". Mine booted up after that. You will still have to edit your config to make that permanent if that works.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6

    Default BackTrack 3 final, vware version problem

    Hey guys,
    pretty excited about the release of Backtrack 3 final, congratulations!

    I downloaded the vmware version of backtrack 3, and when i launch the virtual machine i get this error:

    RAMDISL: Couldnt find valid RAM disk image starting at 0
    VFS: Cannot open root device "803" or unknown-block(8,3)
    Please append a correct "root=" boot option
    Kernel Panic - not syncing: VFS:Unable to mount root fs on unknow-block(8,3)

    i tried the following options:
    root=hda1
    root=hda2
    root=scsi

    but none works, anyone had the same problem?

    thanks in advance,

    regards,

  8. #8

  9. #9
    Moderator theprez98's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    2,533

    Default

    Quote Originally Posted by chelano View Post
    I downloaded the vmware version of backtrack 3, and when i launch the virtual machine i get this error:
    Quote Originally Posted by mubix View Post
    Threads merged.
    "\x74\x68\x65\x70\x72\x65\x7a\x39\x38";

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6

    Default

    thanks for the help!!

    regards

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •