Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Wifizoo 1.3 setup help

  1. #11
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Apollopimp View Post
    thanks everyone got it working..
    Which version of graphviz did you use?
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  2. #12
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    im just useing what came with bt3 final. i was just entering the command wrong

    i was entering (wifizoo.py -i wlan1) when it should of been (python wifizoo.py -i wlan1)

  3. #13
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Apollopimp View Post
    im just useing what came with bt3 final. i was just entering the command wrong

    i was entering (wifizoo.py -i wlan1) when it should of been (python wifizoo.py -i wlan1)
    Hmmm, no workie for me.


    Are you using the cd or usb version?
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  4. #14
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    Whats yours doing?

  5. #15
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Apollopimp View Post
    Whats yours doing?
    sthg went wrong. this feature needs graphviz.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  6. #16
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    o i never got that fixed well i did once but i cant rebember what i did im running live cd so it wasent saved ..
    Im a nub though maybe you can get this to work.. heres the link download the black or white and see if you can get it to work

    http://www.killthepage.com/downloads.html

  7. #17
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Apollopimp View Post
    o i never got that fixed well i did once but i cant rebember what i did im running live cd so it wasent saved ..
    Im a nub though maybe you can get this to work.. heres the link download the black or white and see if you can get it to work

    http://www.killthepage.com/downloads.html
    I like the web page better, but I think it's a graphviz issue, still does the same thing. I know the latest and greatest graphviz fails to make on bt3, so I think it's also a gtk issue. I haven't played with it enough yet.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  8. #18

    Default

    Got wifizoo 1.3 graphics working fine on bt3 final. Upgraded graphviz to 2.18. Used the slackware pkg found at http: // slacky.uglyplace.org/repository/slackware-12.0/graphic/graphviz/2.18/graphviz-2.18-i486-1sl.tgz
    and used installpkg to install it.
    Good Luck...

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    44

    Default

    Quote Originally Posted by cybrsnpr View Post
    Got wifizoo 1.3 graphics working fine on bt3 final. Upgraded graphviz to 2.18. Used the slackware pkg found at http: // slacky.uglyplace.org/repository/slackware-12.0/graphic/graphviz/2.18/graphviz-2.18-i486-1sl.tgz
    and used installpkg to install it.
    Good Luck...
    Excellent, thanks for sharing the fix dude.
    RxCoup - Killthepage

  10. #20
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Yea, that fixes it! Thanks!
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •