Results 1 to 7 of 7

Thread: Upgarade bt3b to Final?

  1. #1
    Just burned his ISO imported_slasher's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    10

    Default Upgarade bt3b to Final?

    well, i already have backtrack 3 beta running on my HD. is there any way to upgrade it to bt3Final? or i need to reinstall the whole heaven thing?

  2. #2
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    The answer is like 5 topics above this one in the same section...

    and if ya don't know where the search button is link below

    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=14751

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    The answer is like 5 topics above this one in the same section...
    He is actually asking for a way to upgrade BT3b to BT3 Final, and the tutorial is for doing a normal HD installation. Alas, I do not believe that there is an easy way of merely updating BT3b and believe you will be best of taking Apollopimps advice.
    -Monkeys are like nature's humans.

  4. #4
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    Quote Originally Posted by theprez98 View Post
    Replaced BT3b with BT3 Final using the above procedure, works like a champ.
    that above is from the other topic that i linked to so that is your best bet

  5. #5
    Moderator theprez98's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    2,533

    Default

    Quote Originally Posted by slasher View Post
    well, i already have backtrack 3 beta running on my HD. is there any way to upgrade it to bt3Final? or i need to reinstall the whole heaven thing?
    There is no way to "update". You'll have to reinstall.

    My laptop was XP/BT2/BT3b. I reformated the BT3b partition, and then ran through pureh@te's tutorial to install BT3F to that partition. I probably didn't even have to redo lilo, but I did for good measure. It took all of 15-20 minutes.
    "\x74\x68\x65\x70\x72\x65\x7a\x39\x38";

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22

    Default

    I just copied the boot and BT3 directories over the top of the old ones...and it seems to be working. Should I start over from scratch here too?

  7. #7
    Member The_Denv's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    364

    Default

    Quote Originally Posted by Mexicant View Post
    I just copied the boot and BT3 directories over the top of the old ones...and it seems to be working. Should I start over from scratch here too?
    Aye man, it looks like it. I myself have XP+BT3b...Heh once I got BT3b all configured the way I like it including a lot of config files BT3F was released. This is the fun part...doing it all over again with better software I actually still have BT1 installed on my hard drive on my old computer which is broke now and that [just like BT2] had all custom config files, its only natural to upgrade and as theprez98 said: it only takes 15-20mins - if you already have a partition ready [and lilo/grub].

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •