Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to load BT3 on Compaq

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    63

    Default Unable to load BT3 on Compaq

    i dont really know what to search for so ill probably get flamed but i was wondering what i would have to do to get my laptop up and running my problem is when i try to RUN the LIVE CD with KDE it goes all the way upto the logon screen and all i can see is a mouse cursor then the computer reboots

    does this mean i might have to install in text mode???

    i have a compaq 6719NR anyone else have this issue care to point me in the right direction for a fix

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Do you actually log in with root/toor and then when you startx you get the blank screen?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    63

    Default

    Quote Originally Posted by pureh@te View Post
    Do you actually log in with root/toor and then when you startx you get the blank screen?
    no it would just get to that point of logging in with ROOT/TOOR and the screen would go black and eventually reboot if i used the KDE mode using the TEXT MODE everything booted up fine now i just need to find out what kind of ATHEROS DRIVERS i need

    I think this can be closed found out i have Atheros AR5006EG and all is well

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •