Results 1 to 3 of 3

Thread: Installed Backtrack 2 on HD, configured LILO, but it won't boot into Windows?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Default Installed Backtrack 2 on HD, configured LILO, but it won't boot into Windows?

    Okay just thanks in advance for anyone that has any suggestions!

    I've reformatted my HD, installed windows, used Partition Magic to create a 5GB partition to house Backtrack 2, rebooted, installed Backtrack 2 to the said partition, configured LILO to let me dual boot Windows and Backtrack, rebooted, got to the LILO screen, selected the Windows option and it just keeps saying Type the name of the Command Interpreter?

    I can still see all my Windows files through Konqueror.

    Any help would be appreciated!! Thanks!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by Stick69 View Post
    Okay just thanks in advance for anyone that has any suggestions!

    I've reformatted my HD, installed windows, used Partition Magic to create a 5GB partition to house Backtrack 2, rebooted, installed Backtrack 2 to the said partition, configured LILO to let me dual boot Windows and Backtrack, rebooted, got to the LILO screen, selected the Windows option and it just keeps saying Type the name of the Command Interpreter?

    I can still see all my Windows files through Konqueror.

    Any help would be appreciated!! Thanks!
    Dear Stick69, could you please post your lilo.config file,

  3. #3
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    If you follow the dualboot guide by muts on the wiki you will easily be able to solve that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •