Results 1 to 3 of 3

Thread: Loading stops while booting up

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    5

    Default Loading stops while booting up

    Hi All,

    CD works on my other laptop, but I have an issue with my IMB Thinkpad T30.
    Hardware compability says it should work without no extra parameters.

    here's the loading

    linux live end, starting the Linux distribution
    INIT: version 2.86 booting
    proc on /proc type proc (rw)
    sysfs on /sys type sysfs (rw)
    Starting udevd: /sbin/udevd --daemon
    Triggering udev events: /sbin/udevtrigger
    udevd-event[4551]: run_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit

    then stalls for a minute or so

    grep: /etc/hardwareclock: No such file or directory
    Setting system time from the hardware clock ( localtime).
    Testing root filesystem status: read-only filesystem
    Checking root filesystem:
    fsck 1.39 (29-May-2006)
    Remounting root device with read-write enabled.
    aufs on / type aufs (rw)
    Running /etc/rc.d/rc.modules:
    Module dependencies up to date (no new kernel moduels found).

    then it stops and hangs

    Any ideas? I've tried searching a bunch of times but cant find anything yet

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    5

    Default

    anyone??

    is there any kind of parameters at boot to try?

  3. #3

    Default

    try adding acpi=off as a boot parameter, although it might not help but anyway, try it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •