Results 1 to 3 of 3

Thread: Latitude D830

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Talking Latitude D830

    Hy guys....this is my post first post here...so nice 2 meet u all...and thanks for your hard work and good will....


    I have a Dell Latitude D830...


    Downloaded BT3, installed (dual-boot)....had some problems starting it (nvidia quadro drivers not working properly??) and a few more problems when i reboot (it send's CR (carriage return) to the system shell for about 1 min) .... i think everything else is ok.....

    Managed to start the ipw3945 driver in monitor mode (after a few trial & error atempts)....and wesside-ng gives no more errors.....unfortunatley, I can't actually test it until Monday...(I belive injection should work also, because I don't get the "can not inject" error message)....I'llupdate on Monday


    Thanks for your hard work guys....you really made my day, week, month...etc :P

    P.s> My girl is getting a lil' bit jealous....is that normal?? ))

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    10

    Default

    i got a Dell D830 too

    the wireless card is recognised out of the box, as opposed to the many hours i spend getting it to work on BT2.
    I think the wireless chipset is an intel 4965AGN
    keep up the great work!

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Default

    Quote Originally Posted by Eomer View Post
    i got a Dell D830 too

    the wireless card is recognised out of the box, as opposed to the many hours i spend getting it to work on BT2.
    I think the wireless chipset is an intel 4965AGN
    keep up the great work!
    Recognised but inoperative for packet injection - rendering it only useful as a normal client interface. No practical wlan auditing possible. iirc intel stated 'wontfix' and put it back to the community to resolve - there is apparently a patch someone wrote but time constraints have prevented me from testing. Hope an RC of BT3 is released with this added.

    Thread <bah "only post links to other sites after 15 posts or more...> "Nvidia Quadro 140M" discusses the video issue - though it works for me.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •