Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Problem Running BT3 on Laptop

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    154

    Default

    Updated syslinux,now works perfectly!

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by michelinok View Post
    Updated syslinux,now works perfectly!

    Can someone plz write here this link? Thanks Only need this one file!

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    63

    Default

    Im having the same problem with my Asus how do we update syslinux?
    Hmmm... Whats this button do?.... OWWWWWWWW

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3

    Default black screen

    i got hp laptop i had same problem but i solved . select vesa mod and press tab than add this to the command line after space.

    acpi=off noapic

  5. #15
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1

    Default

    First of Hello, I'm at my wits end, I got this old Dell CPi a series
    Specs:
    PIII 500 mhz
    64 mb ram
    3 Gb HDD
    800x600 display
    Now This may be silly but I cant get BT3 running off the CD i've tried damn near every options tried "bt iqrpoll" & "acpi=off" no love
    Please Help!! it will be greatly appreciated Thank you all.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •