Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird Weird Problems with Backtrack 3

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10

    Default Weird Weird Problems with Backtrack 3

    Decided to Edit this whole thing

    Listen to this one -

    I bought an ubiquiti SRC card, put it into my cousins laptop, we put in a lot of codes just to test it out and after start injecting, we get loads of data, everythings fine

    Now i put it into my laptop, set it into monitor, start the aireplay-ng -3 crack, after a while gets ARP requests and gets a large amount of data but then it all freezes, i have to ifconfig ath0 down - then ifconfig ath0 up, and run airodump again to get it working.

    Why does this happen? is it my laptop, is it a setting i didnt turn on

    Please help someone, thank you

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10

    Default

    bump - edited, explanation wasnt good

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    10

    Default

    tried about 20 times now, with two networks.

    i run aireplay-ng -3 attack
    and aireplay-ng -1 attack

    get arp requests

    Start gathering data i got 1400 in about 10seconds, then it freezes

    Beacons go up very slowly, nothing works until i ath0 down ath0 up

    Is it my laptop or a setting i didnt put in?

    I am going to try it on another laptop doing exactly same thing tomorrow night.

    All i know is last night with my cousins laptop everything worked fine, didnt freeze, yet we put in a lot of codes for the card,

    i dont know why it freezes, im sure its a simple fix,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •