Results 1 to 5 of 5

Thread: Ubiquiti SRC 300 - BT3

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4

    Default Ubiquiti SRC 300 - BT3

    Hi,
    I have a dual boot BT3 on my laptop.
    Recently bought "Ubiquiti SRC 300" NIC card.

    I find that every minute or so the card will disconnect & then immediately re-connect.. seems to be quite consistent in its timing to disconnect/re-connect.. anyone else experience this?

    Anyone have some nice handy links for this card with BT3?


    Thanks
    Sam

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    681

    Default

    Quote Originally Posted by willingToLearn View Post
    Hi,

    Anyone have some nice handy links for this card with BT3?

    Thanks
    Sam
    Hi willingToLearn,

    1. http://www.google.co.za/search?hl=en...G=Search&meta=
    2. Bugs
      450: ...terrupts & disabling cardbus in dmesg (e.g. using ubiquiti SRC card)
      455: ...pt:''' Does not work with new madwifi drivers and ubiquiti SRC, changing MAC, setting to monitor mode, fragm...
    3. compatibility_drivers [Aircrack-ng]
      Ubiquiti SRC, CardBus, Atheros, MMCX, airodump-ng, Yes
    Hope these links help
    [FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New]hehe...
    [/FONT][/SIZE][/FONT]

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4

    Default

    Thanks for the links.
    The thing is, the google search of ubiquiti across this website is something I did before purchasing this card.
    I found *many* posts stating that Ubiquiti Src is currently one of the most function rich powerful wireless cards.
    The articles also mentioned that you should be able to plug in and use with BackTrack.

    So my question could be just pertaining to my configuration:
    Dell D600
    Ubiquiti Src 300
    BackTrack 3

    What could cause my wireless card to disconnect/re-connect every 65 seconds? (Its exactly 65)

    Thanks
    Sam

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4

    Default

    Hi again,
    Card Ubi 300 works very well! (ie monitor mode, packet injection etc)
    Except ofcourse whilst in normal (managed) mode, it disconnects every 65 seconds.. gets annoying,, any ideas anyone?

    Thanks
    Sam

  5. #5
    Junior Member aggtrfrad's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    74

    Default

    did you try setting it up manually? from the command line? cause some "wifi manager" software in linux is really buggy especially with patched drivers. Or try to download and compile "rutilt" it's the most stable software I know.
    (imo)
    -Google is watching you

    -June 1, 2001, Microsoft CEO Steve Ballmer: "Linux is a cancer that attaches itself in an intellectual property sense to everything it touches."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •