Results 1 to 9 of 9

Thread: Fakeauth error / bt3 / senao 2511 cd

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Unhappy Fakeauth error / bt3 / senao 2511 cd

    Hi guys,

    I'm sorry but the search function flooded me with unfitting information so that I am to ask my questions in a new newbie-thread.

    I will give you some information about my hardware at first:

    Code:
    Senao 2511 CD with an 5db antenna (PRISM 2.5, pcmcia)
    I use the USB version of BT3

    I have the following problem:
    I activate my wlan1 device and start the monitor mode for finding the wep key from my own wlan with aircrack-ng (school project).
    I informed me about the programm and the chipset to use and got the equipment.


    Workflow

    Booting BT3
    1. I started the card with
    Code:
    modmode hostap_cs
    2. I deactivated the card with
    Code:
    ifconfig wlan1 down
    3. I gave me a faked MAC with
    Code:
    macchanger --mac 00:11:22:33:44:66
    4. I reactivated the card with
    Code:
    ifconfig wlan1 up
    5. I started the monitor mode on channel 6 with
    Code:
    airmon-ng start wlan1 6
    6. I noted down my wlan information
    7. I started the datalog to file with airodump-ng

    So far - not further problems or errors but the truble started now

    Now I wanted to start a fakeauth with

    Code:
    aireplay-ng -1 0 –a (BSSID) –h 00:11:22:33:44:66 wlan1
    and: Game over.

    Code:
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    Sending Authentication
    
    Attack was unsuccesful
    The AP is not too far away ... the cardpower should be mighty and I have no idea what's going on...

    I dunno what I did wrong. Has anyone ideas what I have to do? I think the Prism 2.5 chipset is no problem for my aim. It should support the injection...

    Thanks for reading my threat and I hope you can help me.

    Edit:
    It's certainly a WEP encryption and there's no MAC-filter enabled.
    In addition to that I tested it with an other Notebook with a simple chipset and it worked. This should be the evidence that my wlan is not unable to be attacked. The fakeauth worked, too...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    Quote Originally Posted by fabs_ne View Post
    The AP is not to far away ... the cardpower should be mighty and I have no idea what's going on...

    I dunno what I did wrong. Has anyone ideas what I have to do? I think the Prism 2.5 chipset is no problem for my aim. It should support the injection...

    Thanks for reading my threat and I hope you can help me.
    Does the AP have MAC filtering enabled and are you certain that you are using WEP encryption and not WPA? I am sorry for these very basic questions, but you would be amazed at how many attempts are unsuccessful because either of these two is overlooked.
    -Monkeys are like nature's humans.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    306

    Default

    Hm, seems like you're doing everything correct.

    Doublecheck the MAC of the AP , and as =Tron= said , make sure that Mac filtering is disabled.

    If you have the possibily, try another ap to filter out the problem.
    Be sensitive in choosing where you ask your question. You are likely to be ignored, or written off as a loser, if you:

    * post your question to a forum where it's off topic
    * post a very elementary question to a forum where advanced technical questions are expected, or vice-versa
    * cross-post to too many different newsgroups
    * post a personal e-mail to somebody who is neither an acquaintance of yours nor personally responsible for solving your problem

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    yeah im very sure that the mac filter is disabled. i disabled it myself for my tests.
    maybe I activated the card wrong? But I don't think so...

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    I am sure that there is no MAC-filter enabled at my AP. I checked this multiple times...

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    check my threat edit,
    i tried several APs no one worked with the senao. i tried the whole day to fix this problem but nothing worked. please gimme some further ideas.

    the senao will not associate with my AP.... monitor mode and injection is no problem (but injection without association does not make any sense...).
    help me please...

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    no one who can help me?

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    19

    Default

    same problem with my senao nl-2511cd.
    this card works normally with BT2, fake Authentication and injection is OK.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    194

    Default

    just out of curiosity:

    aireplay-ng --test wlan1

    What's that say?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •