Results 1 to 7 of 7

Thread: screen distorted

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    204

    Default screen distorted

    Right, I've been using a 8gb buffalo stick for months now, with BT3+save changes.

    Today I come home from work, open my mail, boot up bt3, and I see this. I've searched on the forums for people with similar problems, however due to lack of search criteria(not knowing what ot look for) I'm making this thread.

    Nothing has changed on my usb stick since yesterday, its been sat at home all day waiting for me to get in.



    As you can see all the icons are distorted. I hope this doesnt mean i need to loose my changes partition and start over :-/

    thanks in advance

    The other boot options work fine, so the normal KDE doesnt flip out, this might be somethign to do wiht compiz? but its been working for months.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,385

    Default

    Just curious.....

    Is it ONLY your Icons that are like this?? What about your folders and other peripherals / HD's in your home directory? Are they the same way?
    [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B][COLOR=blue][FONT=Courier New][COLOR=red]--=[/COLOR][/FONT]Xploitz[FONT=Courier New][COLOR=red]=--[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Black][SIZE=6][B] ®[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
    [CENTER][SIZE=4][B]Remote-Exploit.orgs Master Tutorialist.[/B][/SIZE][SIZE=6][B]™
    [/B][/SIZE]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9063"][B]VIDEO: Volume #1 "E-Z No Client WEP Cracking Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7872"][B]VIDEO: Volume #2 "E-Z No Client Korek Chopchop Attack Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8230"][B]VIDEO: Volume #3 "E-Z WPA/WPA2 Cracking Tutorial"[/B][/URL]

    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8041"][B]VIDEO: Volume #4 "E-Z Cracking WPA/WPA2 With Airolib-ng Databases"[/B][/URL]
    [/CENTER]

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    204

    Default

    Yup, even the K menu seems to be like this:



    confused

  4. #4
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Mine does that when I try to use the compiz stuff. The box just doesn't have the horse power to run the cool stuff.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  5. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    204

    Default

    problem is I've been running it for months no problem. Something that just occured has caused it to fail today, I'm just not sure what it is.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,385

    Default

    Quote Originally Posted by merlin051 View Post
    Right, I've been using a 8gb buffalo stick for months now, with BT3+save changes.

    Today I come home from work, open my mail, boot up bt3, and I see this. I've searched on the forums for people with similar problems, however due to lack of search criteria(not knowing what ot look for) I'm making this thread.

    Nothing has changed on my usb stick since yesterday, its been sat at home all day waiting for me to get in.



    As you can see all the icons are distorted. I hope this doesnt mean i need to loose my changes partition and start over :-/

    thanks in advance

    The other boot options work fine, so the normal KDE doesnt flip out, this might be somethign to do wiht compiz? but its been working for months.
    Quote Originally Posted by merlin051 View Post
    problem is I've been running it for months no problem. Something that just occured has caused it to fail today, I'm just not sure what it is.
    To bad theres no "Restore Point" under Linux...or is there??

    Anyways...did you add or install anything new the last time it was all working properly? Has your xorg.conf changed?
    [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B][COLOR=blue][FONT=Courier New][COLOR=red]--=[/COLOR][/FONT]Xploitz[FONT=Courier New][COLOR=red]=--[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Black][SIZE=6][B] ®[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
    [CENTER][SIZE=4][B]Remote-Exploit.orgs Master Tutorialist.[/B][/SIZE][SIZE=6][B]™
    [/B][/SIZE]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9063"][B]VIDEO: Volume #1 "E-Z No Client WEP Cracking Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7872"][B]VIDEO: Volume #2 "E-Z No Client Korek Chopchop Attack Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8230"][B]VIDEO: Volume #3 "E-Z WPA/WPA2 Cracking Tutorial"[/B][/URL]

    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8041"][B]VIDEO: Volume #4 "E-Z Cracking WPA/WPA2 With Airolib-ng Databases"[/B][/URL]
    [/CENTER]

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    204

    Default

    To bad theres no "Restore Point" under Linux...or is there??

    i suppose a regular backup of the changes partition... shame i didnt think of that last time!!

    I'll try playing around wiht xorg.conf from my other BT3 usb boot. Was looking forward to playing with my new v2.2 wrt-54g today aswell haha, already loaded dd-wrt on it


    EDIT
    ok, so i booted up another BT3(with compiz) copied the /etc/X11/xorg.conf file to /mnt/sda1 rebooted then deleted xorg.conf from /etc/X11/ and replaced it with the copy of the one from sda1(did this in textmode, logged into kde, then log out)

    rebooted and its still the same, further that in an effort to save my changes i figured maybe something went wrong with my BT3 and boot folders on my fat32 partition, so i deleted them, replaced them, edited my syslinux.conf to show APPEND changes=/dev/sda1.

    rebooted, and its still buggered, out of idea's now.

    If I boot my laptop using my other BT3 usb(no save changes) with compiz its fine with no problems what so ever.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •