Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Not able to boot

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default Not able to boot

    Hello,
    My name is Ibrahim and i am from UAE.This is my very first post in R.E.First of all,let me tell you that i am little bit weak in english and second is i am totally new to Linux.So after been to so many topics of backtrack, finally i am here on the right spot to ask for HELP.Now, i am having two OS,one is XP and one is Fedora.I have bootable backtrack2 i.e., downloaded .iso image and it is working too.But the only problem its not booting completely.I mean,its only shows

    boot.....vmlinuz.gz
    boot....initdrg.gz (if i am not wrong)

    and after that blank screen.Nothing further.I know,you people must be feeling strange to have this kind of question in your forum,but thats the truth i am totally new and i want to do something new.So,i need your help guys.Thank you.

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Did you check the md5sum?

    Also please look at this thread here:
    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9618
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    tried but when i am trying to browse the file through run command to btfinal.iso like asssume its in my D: drive.So i am doing cd D: and then md5sum -c bt2final.iso.md5

    it shows no such file or directory.Help

    i guess i however managed to finally do it.I got this results

    Code:
    D:\Ibrahim Stuffz\DVD 2>md5sum -c bt2final.iso
    md5sum: %W↑U2C‼⌂☺─7S`╕O└☻┐▄?_v≥═╗≤YO}╜<#⌡≈┌#╡╞jσw/σm0ⁿ}ΩI╪#═
    ├y▬ ↨-Vc{(♫♥♠6☺└↓#f≡Ω╜╬a.kDDG╩ ╦-┴┤ax↑`◄>╛↨x7K≡k╬α☺╬♣▀+╗>q╝u
    ■εεS(J6Θ5SSP~♂<ƃm6azτ?}_↑⌂╒αs╧║*,sH∞■╫NVα◄═2╫m╜wP♂╖▬⌡m"R
    o╚_q╬j}l>Lo♥ѵ@M║o?ΦRB→V▐B ├og-┼♦⌡}┌"}≥⌠♣_▼F#(▓╔>♫>ASA░)↔╕Q▒WiU▌∟
    ╞┐║@┤░M⌠⌠^2.⌂]9╨╒╙╘╣u►≤≥f╟♦└►▄Z4╘O=ⁿ∞a┐☼↔╕╫}▓ε∟┐5Γ'σ<╤%6╢
    ⁿL▐╦♥r♦r╒╣[J☼∙Φ⌐n╩䡲∩%╦π+╞A(: No such file or directory
    %W↑U2C‼⌂☺─7S`╕O└☻┐▄?_v≥═╗≤YO}╜<#⌡≈┌#╡╞jσw/σm0ⁿ}ΩI╪#═     ├y▬ ↨-V
    c{(♫♥♠6☺└↓#f≡Ω╜╬a.kDDG╩ ╦-┴┤ax↑`◄>╛↨x7K≡k╬α☺╬♣▀+╗>q╝u■εεS(J
    6Θ5SSP~♂<ƃm6azτ?}_↑⌂╒αs╧║*,sH∞■╫NVα◄═2╫m╜wP♂╖▬⌡m"Ro╚_q╬
    j}l>Lo♥ѵ@M║o?ΦRB→V▐B ├og-┼♦⌡}┌"}≥⌠♣_▼F#(▓╔>♫>ASA░)↔╕Q▒WiU▌∟╞┐║@
    ┤░M⌠⌠^2.⌂]9╨╒╙╘╣u►≤≥f╟♦└►▄Z4╘O=ⁿ∞a┐☼↔╕╫}▓ε∟┐5Γ'σ<╤%6╢ⁿL▐╦♥r♦r
    ╒╣[J☼∙Φ⌐n╩䡲∩%╦π+╞A(: FAILED open or read
    md5sum: WARNING: 1 of 1 listed file could not be read
    what does it mean and if i have to download it again,should i downloaded Beta3 version and from which link sir.

    Alright got this value,can you check it out.
    Code:
    058492d64d1831d445af0a36e8fc5fb8  bt2final.iso
    Results are by fedora linux.Thank you

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    681

    Default

    Quote Originally Posted by ibrahim52 View Post
    tried but when i am trying to browse the file through run command to btfinal.iso like asssume its in my D: drive.So i am doing cd D: and then md5sum -c bt2final.iso.md5

    it shows no such file or directory.Help
    First of all, welcome ibrahim52 from the UAE,

    "cd D:"???

    Sounds like you're in Windows. Try doing it in Linux.
    Since you say you're totally new to Linux I'll try make it easier for you.

    1. Navigate to the correct location of the bt2final.iso file in konqueror.

    2. On Konqueror's Menubar click Tools -> Open Terminal option or simply Ctrl+T.

    3. Now run the command in the terminal
    md5sum -c bt2final.iso.md5
    4. Check that the md5sum generated matches the md5sum on the Backtrack download page.

    -------------------------

    Alternatively, if you want to check the md5sum in Windows, you can use this free tool.
    http://www.brandonstaggs.com/filecheckmd5/

    Good Luck
    [FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New]hehe...
    [/FONT][/SIZE][/FONT]

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    058492d64d1831d445af0a36e8fc5fb8 bt2final.iso

    yeah i told you no?.I got this value.Is it correct or i need to download again?

    i am sorry,i shouldnt have replied so soon.Thanks for the tool mr. .lonewolf.It was really a great help for a noob like me.The results are

    Code:
    Testing MD5 sums in D:\Ibrahim Stuffz\DVD 2\New Folder\FCMD5-sums.MD5
    OK: D:\Ibrahim Stuffz\DVD 2\New Folder\bt2final.iso
    Operation complete.
    
    1 files tested.
    EVERY FILE APPEARS OK!
    what now ?

  6. #6
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by ibrahim52 View Post
    058492d64d1831d445af0a36e8fc5fb8 bt2final.iso

    yeah i told you no?.I got this value.Is it correct or i need to download again?

    i am sorry,i shouldnt have replied so soon.Thanks for the tool mr. .lonewolf.It was really a great help for a noob like me.The results are

    Code:
    Testing MD5 sums in D:\Ibrahim Stuffz\DVD 2\New Folder\FCMD5-sums.MD5
    OK: D:\Ibrahim Stuffz\DVD 2\New Folder\bt2final.iso
    Operation complete.
    
    1 files tested.
    EVERY FILE APPEARS OK!
    what now ?

    Again it looks like you are trying to boot the cd with windows turned on whatever.
    Ok first go back and look at the link I gave you above and use the md5 sum from it. This is the correct one.
    Then if it is ok put the cd into your cd rom drive and reboot your computer.
    Before it boots up make sure that you have enabled or turned on booting from a cdrom device this is found in your bios settings.
    Once you have done this let the computer boot with the backtrack cd in the drive and it should boot into it instead of windows.
    If it comes up windows then you have done something wrong.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    No i am doing everything right.I've mentioned my cdrom as first boot and i guess i told you that i am getting some text loading like this after the name of the creator peter or something and then this line (if i am not wrong)

    Code:
    boot.....vmlinuz.gz
    boot....initdrg.gz (if i am not wrong)

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    681

    Default

    As archangel.amael originally suggested, you should read this thread.

    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9618 Special thanks to Re@lity

    # The md5sum of your downloaded iso file should show as 990940d975f13d8418b0daa175560ae0
    # Any other value means you have a corrupted download. You must download it again.

    If your md5sum is showing as 058492d64d1831d445af0a36e8fc5fb8, it means you have a corrupted download.
    Therefore, unfortunately you have to download it again.
    [FONT=Courier New][SIZE=2][FONT=Courier New]hehe...
    [/FONT][/SIZE][/FONT]

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    alright tell me one thing guys.Should i remove one OS,because i am already having two OS.One is fedora and another one is Windows and i dont have any space left too.So space is a problem or what.Because i had verified and did verified again.But its still the same,i am having DELL INSPIRON 630M lappy.Thanks for the instant replies guys.I am not going to close this forum today.lol.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    yeah i already doubt it mr. wolf.My excitement always make everything a mess.Lol,because i was so excited downloading that file that i couldnt wait to download it by firefox and i downloaded through download manager.Better i download again.But if you could suggest me which version i should go for ,the stable bt2 or bt3 beta.Thank you

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •