Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Wlan0 cant inject? freezes upz

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    61

    Default Wlan0 cant inject? freezes upz

    i have a toshiba satellite x205-#### (forgot numbers but there's only 2 205's
    ), and on bt3 it shows a wlan0 (and wmaster of course). what chipset is this and how do I inject and capture packets with it for use with wesside-ng and more importantly... aircrack suite?
    "Only in America :P - where else can you find a company that makes a buggy product and makes tons of money from it, have people exploit the heck out of it and then make tonnes MORE money from selling their existing customers "upgrades" that induce MORE bugs?" -markds

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Exclamation

    i have the same problem with ipw3945 is not injecting what could it be the issue ????

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by nanchi View Post
    i have the same problem with ipw3945 is not injecting what could it be the issue ????
    ah I forgot this is Remote exploit forums.. that means no answer same day or day after u have to find it yourself... gluck nanchi!

    would find it myself but too busy with work... prob cheaper to buy a card w/ atheros than tinker with drivers and google
    "Only in America :P - where else can you find a company that makes a buggy product and makes tons of money from it, have people exploit the heck out of it and then make tonnes MORE money from selling their existing customers "upgrades" that induce MORE bugs?" -markds

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Quote Originally Posted by baalpeteor View Post
    ah I forgot this is Remote exploit forums.. that means no answer same day or day after u have to find it yourself... gluck nanchi!

    would find it myself but too busy with work... prob cheaper to buy a card w/ atheros than tinker with drivers and google
    Well since our helpfulness is not up to your standards and your to busy to research the problem yourself I guess you are SOL

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by pureh@te View Post
    Well since our helpfulness is not up to your standards and your to busy to research the problem yourself I guess you are SOL
    nah its not like that... when i joined back in 2006... I helped many people here.. me and markds.. we helped the most people IN this forum put together.. prob like 90% of people and solved their problems.. i'm just talking from the old experience.. but things may have changed...

    im not mad.. i just don't have time.. im at work now but I will make time.. and for people with the problem if I REALLY have time i'll make a post on how to get it to work.
    "Only in America :P - where else can you find a company that makes a buggy product and makes tons of money from it, have people exploit the heck out of it and then make tonnes MORE money from selling their existing customers "upgrades" that induce MORE bugs?" -markds

  6. #6
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    The problem is you need to unload the illwifi drivers and load the ipwraw drivers in order to get the ipw3495 to inject.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by pureh@te View Post
    The problem is you need to unload the illwifi drivers and load the ipwraw drivers in order to get the ipw3495 to inject.
    That explains alot.. so it is the ipw3495.. wasn't sure what chipset or what exactly it was. In fact i dont even have time to mess with bt 3 or 2 for that matter nowadays :-/

    well thanks.. problem solved
    I will try it tomorrow or something as I prob won't have time tonight.. but I should've noted when I did inject on first.. or at least use wesside I believe the whole computer would freeze. I will give this method of yours a try though and get back with results
    "Only in America :P - where else can you find a company that makes a buggy product and makes tons of money from it, have people exploit the heck out of it and then make tonnes MORE money from selling their existing customers "upgrades" that induce MORE bugs?" -markds

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    11

    Default

    so u solved 90% of the forums problems and you dont even know what network card is in ure lappy...

    anyways you may still experience the same results even with the ipwraw drivers installed, never worked too good for me and froze alot, really if u want to inject/capture buy sumthing with a atheroes chip, its really not worth the time on the ipw3945 and injection and capturing even when working properly can be extremly slow.. still cant belive people are cracking wireless, WPA2 it up with a strong password that aint going to be brute forced.

  9. #9
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    Quote Originally Posted by phed1 View Post
    so u solved 90% of the forums problems and you dont even know what network card is in ure lappy...
    What irony.... once a hardware phr3@k always a hardware phr3@k
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by swc666 View Post
    What irony.... once a hardware phr3@k always a hardware phr3@k
    my field is computers... computer network specialist to be exact... im in college now. I fell out of linux like a year or more ago when I quit posting here, and just took up some great lessons mostly windows based from an ex government contractor (he did jobs for them) who is friends with lucky225. During that time again i haven't used nothing linux... i basically stopped at backtrack 1. had 2 but never tinkered... and at that time or a bit before is when i quit here. And as you know in the pc world, you HAVE to keep up with technology, as it changes constantly.

    Now being in college i'll get back into it... hey i even like programming.... again... so everything is possible then

    @phed1 i will probably look for an atheros... or get my old dell latitude from my dad that i had back in the day with backtrack that has an orinoco gold and netgear a/b/g (old now huh?)
    "Only in America :P - where else can you find a company that makes a buggy product and makes tons of money from it, have people exploit the heck out of it and then make tonnes MORE money from selling their existing customers "upgrades" that induce MORE bugs?" -markds

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •