Results 1 to 4 of 4

Thread: Help with Netdiscover.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44

    Default Help with Netdiscover.

    everytime try to use it i get
    libnet_init() falied: unknown physical layer type 0x321
    even if i do netdiscover --help sure enough as soon as i hit enter i get
    libnet_init() falied: unknown physical layer type 0x321



    help?

    zero

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by zero visual View Post
    everytime try to use it i get
    libnet_init() falied: unknown physical layer type 0x321
    even if i do netdiscover --help sure enough as soon as i hit enter i get
    libnet_init() falied: unknown physical layer type 0x321
    help?
    zero

    Are you using bt2 final or bt3 beta ?
    are you using it off of a cd or dvd or usb or a hardrive?

    it looks to me however that your network card is not recognized

    btw what type of card is it? and does it normally work ?
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Default

    i got the same read out too when i type netdiscover, so try this "netdiscover -i ath0" or whatever interface you'll be using. That should fix your problem sir

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44

    Default

    thanks Q.. i will try that when i boot up in bt3. (harddrive boot)
    im using a macbook with the atheros chipset and it does work with everything else except that. i would rather use this instead of Wicrawl.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •