Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Question About Packet Injection

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Default Question About Packet Injection

    Hi all,

    I tryed to see if my card support packet inject throught test option -9 but I'm not sure if work, here is the results
    Code:
    aireplay-ng -9 ath0
    17:06:00  Trying broadcast probe requests...
    17:06:01  No Answer...
    17:06:01  Found 1 AP
    
    17:06:01  Trying directed probe requests...
    17:06:01  00:11:50:86:65:8C - channel: 11 - 'Belkin54g'
    17:06:10  0/30: 0%
    I also tryed aireplay-ng -0 -a 11:22:33:44:55:66 ath0 then i fired up wireshark and saw that i have packet deauthentication and malformed packet and this confuse me cause i read on the forum that when there's a malformed packet maybe packet injetion don't work.
    My card is a SMCWCB-G EU that is an atheros based chipset.

  2. #2
    Just burned his ISO trustme's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    23

    Default

    There are many simple tests for this posted here. Check this one out.

    forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=1321

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by trustme View Post
    There are many simple tests for this posted here. Check this one out.

    forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=1321
    I have seen that thread when I searched on the forum, I also found a filter to set in wireshark
    I have set the filter in wireshark wlan.fc.tyoe_subtype == 12 then show me only deauth packet so I think that packet inject work! :-)
    but if I don\'t set that filter string i see even malformed packet why?

  4. #4
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    airmon-ng stop ath0
    ifconfig ath0 down
    ifconfig wifi0 down
    macchanger --mac STATIONMAC wifi0
    ifconfig wifi0 up
    airmon-ng start wifi0
    .
    .
    .
    .
    .

    change your mac to the client one and i bet this pb will go away ...........
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    airmon-ng stop ath0
    ifconfig ath0 down
    ifconfig wifi0 down
    macchanger --mac STATIONMAC wifi0
    ifconfig wifi0 up
    airmon-ng start wifi0
    .
    .
    .
    .
    .

    change your mac to the client one and i bet this pb will go away ...........
    ehm... ...maybe you have post on the wrong place? lol

  6. #6
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    And posting that three times was probably a mistake too.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by balding_parrot View Post
    And posting that three times was probably a mistake too.
    sorry... I didn't saw that posted three times

  8. #8
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    It's ok, I saw you had deleted one of them, so I just deleted the third one to fix it.

  9. #9
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    before saying me it's a mistake ....

    have you try it ???

    i know many accesspoint need you to change your mac to an authorized one before allowing communications....and normally atheros works near out the box........ so first thing i will check if i was you is MAC filtering.....

    that was not a mistake , just a hint to test....but apparently you don't take the time to test it.....

    just have a look at my posts here in this forum.... you will see that i DO know what im talking about...............
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    before saying me it's a mistake ....

    have you try it ???

    i know many accesspoint need you to change your mac to an authorized one before allowing communications....and normally atheros works near out the box........ so first thing i will check if i was you is MAC filtering.....

    that was not a mistake , just a hint to test....but apparently you don't take the time to test it.....

    just have a look at my posts here in this forum.... you will see that i DO know what im talking about...............
    Ah ok this confuse me cause my question in this post is if my card was inject packet or not, but I try this test in broadcast as you can see in my first post, I found 1 Ap that is mine and have no encryption, I have not set the encryption cause I read on aircrack site that for this test encryption is unecessary, so this test aireplay-ng -9 ath0 didn't show me that injection work, then I searched around this forum and I tryed aireplay-ng -0 10 -a 11:22:33:44:55:66 ath0 with wireshark fired up but when start capturing packet I saw deauth packet and even malformed packet, also when I filter the packet in wireshark with this string wlan.fc.type_subtype == 12 I see only deauth packet and this confused me more then before, so my question was if my card inject or not. I told you that maybe you have posted in the wrong place cause I didn't try to deauth or fakeauth a client connect to ap that maybe had a MAC filter. Excuse me if I'm not clear in explanation of my problem, but I'm not very good in english and even cause I'm self-taught and totally neewbie
    but every help is always well accepted thank you

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •