Results 1 to 2 of 2

Thread: Good Capture On Live CD But Not On HD Install

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3

    Default Good Capture On Live CD But Not On HD Install

    Something is not adding up for me. I can see everything on the captures on my WiFi if I run BT from the CD, but after I installed BT on my HD, I can only see incoming packets. I do the exact something for both "versions".

    Any idea on why this happens?

    Thanks,

    Dave

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3

    Default Re: Good Capture On Live CD But Not On HD Install

    Any ideas??

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 04-07-2010, 07:06 PM
  2. Perform hdd install then move back to live install?
    By ESC201 in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 6
    Last Post: 11-23-2008, 06:02 PM
  3. install to iso live cd
    By onlythe lonely in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2008, 05:52 PM
  4. creating Live-CD from an hdd install?
    By brighamr in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2007, 07:16 PM
  5. Make an iso/image of good Install
    By simo923 in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2007, 11:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •