Results 1 to 2 of 2

Thread: Block ports On big networks

  1. #1
    Just burned his ISO hitasb's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Usr
    Posts
    6

    Default Block ports On big networks

    hey guys i don't know am i posting this question on right place or not .
    recently i'm working for a company and when i did penetration testing and i find out that so many ports are open now the question is whats the best solution to Block ports in Big networks like companies please reply if you have any experiences in this field .
    Regards HiTaSb

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,124

    Default Re: Block ports On big networks

    No you are not posting in the right place. This forum is to support backtrack linux.

Similar Threads

  1. signal problem (signal block?)
    By qure666 in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2010, 06:57 PM
  2. Auditor block screen
    By maotse in forum Angolo dei Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2009, 11:30 AM
  3. creating /dev entries for block devices ??
    By Si2006 in forum OLD BT3final Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2009, 06:38 PM
  4. trying to install: kernel panic, cannot mount fs on block(3,1)
    By FONE STAR in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2007, 03:27 AM
  5. Block and paste not working
    By Nandy in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2007, 06:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •