Results 1 to 4 of 4

Thread: back track windows manager issue in root

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6

    Default back track windows manager issue in root

    Hiya,

    I'm having a weird problem where on the desktop splash screen, it hangs on "Loading windows manager..." for 2 seconds and then it disappears. The effects of this is that every window that pops up is missing the menu bars/options. Also, my tint2 tray does not load up either.

    So with this, I can't minimize or maximize or close applications (unless i f12 and do a killall command, and even yakuake doesn't have its "always on top" priviledges)

    Note that this ONLY happens using a root login then startx. on a regular user login via kdm everything is okay.

    any help/suggestions? I've tried to un-install and re-install the nvidia drivers.

    thanks.

  2. #2
    Member macphail's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    164

    Default

    Quote Originally Posted by automagically View Post
    hmm i'll try that.

    I've already tried re-installing nvidia drivers, looking at the xorg file. moving my xinitrc to ~/

    i'll try renaming those folders when i get home!
    be sure to update the thread and let us know if it worked. that way, others that have the issue will get good search results (at least, when they search)

    if it was for all users, i'd try abandoning the nvidia drivers altogether and force vesa, by uninstalling all drivers and reconfiguring x (or mod'ing xorg.conf)...just to see if it worked.

    since it is just one user (root), it sounds more like your kde settings are hosed. perhaps if you renamed ~/.kde, .kde3, .kderc and then restarted X you might get a clean slate?

    just a thought...good luck with that.
    Last edited by Archangel-Amael; 08-12-2010 at 08:45 AM.
    -----------
    ~peace
    MacPhail

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6

    Default

    Funny thing, I went home, turned laptop on and everything was fine.

    But it didn't automagically turn out okay. I did a install of the kde last night, I see the difference by the massive amounts of programs that appeared on my menu screen.

    Gonna try to remove kde and try again.

    what's the default windows manager in backtrack anyways?

    --I might just re-install and test doing an encrypted partition install and try again anyways. This laptop's just for testing the environment before I get one for the real thing.

    hmm i'll try that.

    I've already tried re-installing nvidia drivers, looking at the xorg file. moving my xinitrc to ~/

    i'll try renaming those folders when i get home!
    Last edited by Archangel-Amael; 08-12-2010 at 08:45 AM.

  4. #4
    Member macphail's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    164

    Default Re: back track windows manager issue in root

    Quote Originally Posted by automagically View Post
    what's the default windows manager in backtrack anyways?
    kde3 is the WM for BT. before you ask, no... you shouldn't update to kde4.
    hope it works out...
    -----------
    ~peace
    MacPhail

Similar Threads

  1. back track 4 beta : log in issue
    By hopyboy in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2009, 03:58 PM
  2. ho scaricato back-track 3 USB ma sto da windows
    By dds92 in forum Angolo dei Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2009, 07:34 PM
  3. root back|track 3?
    By r00tx in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2008, 11:14 PM
  4. PDA + Back|Track = Pocket|Track?!?!
    By ShadowKill in forum OLD BT3beta General
    Replies: 6
    Last Post: 07-18-2008, 12:53 AM
  5. Back Track 3 beta HDD install issue
    By imported_amidamaru in forum OLD BT3beta Software related issues
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2008, 02:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •