Results 1 to 4 of 4

Thread: Netgear WPN

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6

    Default Netgear WPN

    I recently went out and purchased a Netgear WPN311 which is listed on the wiki as a card working out of the box. I am using BT4 and it doesnt seem to recognize my card. Windows 7 picks it up fine, I am using the Live CD and I also tried VMware. When I type in ifconfig it doesnt show anything at all.

    Any ideas? I am really new to using linux to find hardware and recognize it. All your help and experience is greatly appreciated. I know I am new to BT and Linux but out of all the distro's I have used, it is my favorite for many reasons.

    Thanks again for reading this.

  2. #2

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6

    Default

    Ok so that definitely answers the VMware question, but any ideas on how to get the live cd to pick it up? The live cd also doesnt recognize it, nothing shows in ifconfig except the loopback.

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by clownz View Post
    Ok so that definitely answers the VMware question, but any ideas on how to get the live cd to pick it up? The live cd also doesnt recognize it, nothing shows in ifconfig except the loopback.
    All help is here
    BackTrack Linux
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •