Results 1 to 8 of 8

Thread: BackTrack 4 (pre) Final DVD booting problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5

    Default BackTrack 4 (pre) Final DVD booting problem

    BackTrack 4 (pre) Final DVD work fine with my Sony vaio Laptop, my problem is my Desktop PC, it boots at first up to the backtrack menulist, then after i choose form the menu, It just stop from:
    Starting Up...
    Loading pls wait...




    hope you guys can help me with it..
    thanks

  2. #2

    Default

    did you check the md5sum of the iso?
    did you burn it at the lowest speed?
    Until they become conscious they will never rebel, and until after they have rebelled they cannot become conscious...

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5

    Default

    md5sum of the iso is correct and i manage to Run the same DVD without problem on my laptop, i burn it to the lowest speed also....

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by ZaiRe View Post
    md5sum of the iso is correct and i manage to Run the same DVD without problem on my laptop, i burn it to the lowest speed also....
    The next time it does this try hitting the "esc" button and see if it moves forward, or the power button. Seems to me that there was a post about this type of problem before. I didn't see it right off, but it is here somewhere.
    Let me know if that helps or does anything.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5

    Default

    I tried "Esc" and the power button nothing happens... And i just tried in my friends PC and it worked just fine... IS there anyway that its a hardware problem probably not compatible?


    Motherboard: ASUS P5VD2-MX
    processor: Core 2 duo 2.4ghz
    Memorry: 4gig
    Videocard: NVIDIA Geforce 7300 GT

  6. #6
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Did you try all of the boot options that are available ?
    Have you ever used ubuntu on the same setup? If not might want to give it a try as well. Help to eliminate the various problems that it could be.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  7. #7

    Default

    edit the first grub option. the second line of it should say "quiet" at the end. erase the quiet at the end then boot. that should tell you whats going on in boot and where its freezing.

    [offtopic] hiya archangel, havent said anything to u in a while :P hope all is good [/offtopic]
    Until they become conscious they will never rebel, and until after they have rebelled they cannot become conscious...

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5

    Default

    It finally work! I just remove My Nvidia GeForce 7300 GT, then use my Built in Vcard, then it just boot smoothly... does it mean i need to buy new video card that is compatible with Bt4?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •