Results 1 to 9 of 9

Thread: no network

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default no network

    hello all , i installed backtrack 4 pre final , but i cant connect to internet , i have a 3com Ethernetlink Xl 10/100 pci TX NIC (3c905b-tx) , so if someone can help ill be gratefull , tnx

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Maybe you should search the forum first and also give some more detailed information about the issue.
    Tiocfaidh ár lá

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9

    Default

    type in /etc/init.d/networking start and ur network should be up...if that doesnt work u have some usefull videos on youtube how to install backtrack 4 and stuff
    peace

    tho im using VMware virtual machine duno if its same if u boot it.

  4. #4
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    Do you have an IP?
    Can you access other local machines/services things by IP?
    Can you access other local machines by name?
    Can you access public services by IP?
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  5. #5
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by knileyzma View Post
    tho im using VMware virtual machine duno if its same if u boot it.
    Then maybe you shouldn't start spouting out "help" if you don't know what the hell you're talking about.

  6. #6
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by Barry View Post
    Then maybe you shouldn't start spouting out "help" if you don't know what the hell you're talking about.
    I second that one Barry.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Barry View Post
    Then maybe you shouldn't start spouting out "help" if you don't know what the hell you're talking about.
    well since in backtrack4 (the one downloaded from remote exploit) u need to start network by urself otherwise it wont start...

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    52

    Default

    Quote Originally Posted by knileyzma View Post
    well since in backtrack4 (the one downloaded from remote exploit) u need to start network by urself otherwise it wont start...

    I think Barry's point is: You are using BT4 BETA while the OP is using BT4 Pre FINAL. unless you are using Pre FINAL, how confident are you that the commands you are using will work?

    JT

  9. #9
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Ok, the OP didn't bother to respond, we have some answers in here, some more not that useful posts and a good search function on the forum

    -> Closed
    Tiocfaidh ár lá

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •