Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with BT4

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9

    Default Problem with BT4

    Hi all,

    I downloaded the new BT4 and works fine on my laptop. When I run it on my desktop what is connected to my 32 inch tv. The text blows up so the menu take's the whole screen, BT3 works fine. I wanted to know if there was way to fix this?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default

    Have you tried manually configuring your /etc/X11/xorg.conf file before launching startx?

    Make a backup before you edit it and hard set your settings. Your TV probably has different resolution settings than your laptop.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9

    Default

    Hi no I have not tried that would not really know where to start to be honest.
    I have taken a picture but since im newbi I cant post it up.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default

    There are some instructions and other info here

    http://forums.remote-exploit.org/sho...ight=xorg.conf

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9

    Default

    Hi thanks I have tried all that and still same problem
    you can see what i mean with the picture below

    i109.photobucket.com/albums/n47/millwalll/012.jpg?t=1237069961

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •