Results 1 to 4 of 4

Thread: BT4 Hard drive install problems

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Default BT4 Hard drive install problems

    Hi all,

    I am having a problem with the hard drive install of backtrack 4 beta. I have the instructions found here hxxp://offensive-security.com/documentation/bt4install.pdf. When the install gets to /proc/kmsg it just hangs. I am using cp --preserve -R -v to see whats going on. I have followed the instructions to a t and this is the 4th time starting over with out sucess. Just hangs on '/proc/kmsg' -> '/mnt/bt/proc/kmsg'. Any help on this would be greatly apprecated.


    Thanks in advance
    Slops

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3

    Default

    got it to work thanks. Took a really long time on this laptop to copy the files over

  3. #3
    Good friend of the forums
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    356

    Default

    the really long time is due to cp --preserve -R -v (and specifically, due to the -v switch).
    If you have not used the -v switch, it would have been much, much, much faster.

  4. #4
    Just burned his ISO imported_cr1p70's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13

    Default

    what did you do to fix it you gave no idea as to what you did pls.allaberate..thx

    because im haveing troubles not realy problems i guess.. but im getting this at boot up

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •