Search:

Type: Posts; User: rsavassi; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    31,106

    Re: Reaver not working and/or in loop

    Hi pwn2ownz. First of all, thank you for your help. It really mean for us beginners. I had been traveling and couldn't access this forum. On your reply you just didn't mentioned the command, would...
  2. Replies
    13
    Views
    31,106

    Re: Reaver not working and/or in loop

    Hi BorisTheBlade, I can see on with "airodump-ng mon0" been CCMP, but in reality, the router configuration is: SSID Disabled; Closed Network Open; WPA-PSK Enabled; WPA2-PSK Enabled; WPA/WPA2...
  3. Replies
    13
    Views
    31,106

    Reaver not working and/or in loop

    I have downloaded the last version, "BT5R3-GNOME-32.iso" with MD5 aafff8ff5b71fdb6fccdded49a6541a0 and created an USB Disk.

    Found my Wireless Card with : "iwconfig"

    Put my wireless card on...
  4. Replies
    2
    Views
    986

    Re: System Loking at initial Start Up

    Thank you sickness.

    I end up finding that my problem is related with the USB Logitech MX5500 Keyboard + mouse attached to the notebook. I tried to use the mouse and keyboard of the notebook and it...
  5. Replies
    2
    Views
    986

    System Loking at initial Start Up

    I will give details of the process, to arrive on the problem:

    I have downloaded the last version, "BT5R3-GNOME-32.iso" with MD5 aafff8ff5b71fdb6fccdded49a6541a0. Tested the MD5 and used...
Results 1 to 5 of 5