Search:

Type: Posts; User: velkropie; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Discussioni: LILO at start up

    by velkropie
    Replies
    4
    Views
    1,682

    Ok, thanks for your reply... i just...

    Ok, thanks for your reply...

    i just re-installed V2F over and fixed it...i think that my MBR went bad when i fixed some windows partitions...

    if you loose you lilo.conf you can always just...
  2. Discussioni: LILO at start up

    by velkropie
    Replies
    4
    Views
    1,682

    will it work if i just re-install bt2.0 final...

    will it work if i just re-install bt2.0 final over?
  3. Discussioni: LILO at start up

    by velkropie
    Replies
    4
    Views
    1,682

    LILO at start up

    Hello,

    I've set up my laptop to boot xp and BT 2.0, which was working fine until today.
    when i restarted my laptop i got L999 999 999 999 999 999 999 half way the screen and nothing happens...
    ...
  4. Replies
    3
    Views
    2,412

    i will try this ....thanks for your response...

    i will try this ....thanks for your response...
  5. Replies
    3
    Views
    2,412

    Error when trying to run airodump

    i have a ubiquiti card and i'm getting this error when trying to run wireless commands...

    i was able to set the card and get network access thought, which is the way i'm connected right now....
    ...
  6. Replies
    0
    Views
    1,563

    Error when trying to run airodump

    i have a ubiquiti card and i'm getting this error when trying to run wireless commands...

    i was able to set the card and get network access thought, which is the way i'm connected right now....
    ...
Results 1 to 6 of 6