Search:

Type: Posts; User: Falcon22; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Discussioni: wicd D-Bus error

    by Falcon22
    Replies
    6
    Views
    8,527

    Re: wicd D-Bus error

    Same here, if any1 knows what this is. Please help.
  2. Replies
    4
    Views
    2,967

    Re: Installing and running Compiz Fusion

    Well I'm running BT not as a VM but I've installed it to my HD. So I think the problem is not adressing the hardware but more like configuring the Nvidia driver. The thread I mentioned is about the...
  3. Replies
    4
    Views
    2,967

    Re: Installing and running Compiz Fusion

    Hey,

    Thanks for the reply. Well before I post here i try to find the solution with google or other documentation. But it's hard to find any good info about this subject. But when I'm typing this I...
  4. Replies
    4
    Views
    2,967

    Installing and running Compiz Fusion

    Hi all,

    After multiple re-installs of backtrack, cause i was trying to update it to kernel 2.6.34 and also installing the Nvidia driver, I finally got it working! :)

    Now i want to customize it...
  5. Replies
    25
    Views
    7,473

    Re: Problems updating to kernel 2.6.34

    Hi,

    I've exactly the same problem, if you managed to solve it I would really like to know how you did it.
  6. Replies
    25
    Views
    7,473

    Re: Problems updating to kernel 2.6.34

    No I'm not wrong, I know what I did. GRUB doesn't ask whether it should update or not. The problem is like I said that BT4 is using GRUB 0.97 and not GRUB 2. From Ubuntu I've normally installed GRUB...
  7. Replies
    1,439
    Views
    188,828

    Sticky: Re: Official hello thread

    Hello all,

    I'm new to this forum, and also pretty new to Linux, But I'm a fast learner and will do my best.

    I'm exploring backtrack due to my daily work.

    Cheers,
  8. Replies
    1
    Views
    1,245

    Getting the Nvidia driver active (working)

    Hi all,

    I'm having problems to get my nvidia drivers working. I've downloaded the latest compatible driver for my video cart (Gforce 6600 Turbo), this file is named NVIDIA-Linux-x86-256.35.run. So...
  9. Replies
    1
    Views
    1,667

    Re: instalar drivers nvidia con envy?

    Although I don't speak Spanish (?) I think I understand your question. If you are asking for a program to automatically install the graphical drivers like there was once the program Envy, you could...
  10. Replies
    25
    Views
    7,473

    Re: Problems updating to kernel 2.6.34

    I've solved this problem in an unsuspected way. I was installing an Ubuntu server to one of my partitions, at the end of this installation GRUB reconfigueres and after I rebooted Ubuntu 8.10 with...
  11. Replies
    25
    Views
    7,473

    Problems updating to kernel 2.6.34

    Hi all,

    I'm having problems to update my kernel to the latest version. First of all after my fresh install to HD I ran:

    apt-get update
    apt-get upgrade
    apt-get dist-upgrade

    I've confirmed...
  12. Replies
    9
    Views
    2,740

    Re: No sound after install to BT4 to HD

    Well, I followed exactly the instructions on the page you provided. But when I reboot, I saw in the bootlog several failures, and GRUB said BT was still on kernel 2.6.30. Then when I start X, my...
  13. Replies
    9
    Views
    2,740

    Re: No sound after install to BT4 to HD

    Well after some changes and removing an option in /etc/modprobe.d/alsa-base, I finally got sound. But I only got sound from my side-speakers, centre and bass. I can't get any sound from my front...
  14. Replies
    9
    Views
    2,740

    Re: No sound after install to BT4 to HD

    No I've not, I haven't got a laptop either. Sound is under Ubuntu and Windows properly working so I don't think this problem is caused by a hardware setting.



    Well after a full day of trying to...
  15. Replies
    9
    Views
    2,740

    Re: No sound after install to BT4 to HD

    I'm not completely sure of snd-hda-intel is the driver i'm using. I've downloaded "alsa-driver-1.0.23.tar.gz" from the internet, unpacked it and installed it.

    Well after i added each line I...
  16. Replies
    9
    Views
    2,740

    No sound after install to BT4 to HD

    Hi all,

    I'm having problems to get my sound working on my desktop. First some specs of my sytem. When i type lspci i find 2 audio devices, one of my VGA and one of the motherboard:

    00:1b.0...
  17. Replies
    4
    Views
    853

    Re: Encountering error during boot

    .

    Allright, and how can I repartition this drive? I think this should be done before I install BT4 to it right?
  18. Ah okay, that explains a lot. Is there another...

    Ah okay, that explains a lot. Is there another way to get it anyway working or can I just wait until they are fixed?

    Ah that explains a lot!

    Is there another way to get it anyway working? Or is...
  19. Replies
    4
    Views
    853

    Encountering error during boot

    Hi all,

    I've made a Live-USB to install BT4 to my HD. But I'm encountering a lot of problems. First of all (I think this is the cause of all problems), while I'm booting from the USB a line occurs...
  20. Encountering a few problemen during installation BT4 to HD

    Hi,

    I'm trying to install BT4 to my HD. So I've made a Live USB. But when I boot BT4 from the USB and type "startx" it gives a white screen. This is probably caused by not properly working...
Results 1 to 20 of 20