Search:

Type: Posts; User: krispys; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    96
    Views
    17,252

    I am also trying to buffer overflow an ftp...

    I am also trying to buffer overflow an ftp server. I have all the offsets correct and am correctly overwriting the return address. However the FTP server does not run properly when i implement the...
  2. Discussioni: Firefox Crashes

    by krispys
    Replies
    7
    Views
    7,613

    seems to crash in the middle of downloads......

    seems to crash in the middle of downloads... surprised more people do not get this error considering it happens pretty often
  3. Discussioni: WEP key crack?

    by krispys
    Replies
    14
    Views
    2,541

    use wireshark. it should be blatantly obvious if...

    use wireshark. it should be blatantly obvious if someone is cracking your WEP
  4. Replies
    3
    Views
    1,532

    yea, what you want to do is analyze the stack...

    yea, what you want to do is analyze the stack through gdb.
    use the x/50x command. This will print out the stack at a given location for 50 bytes
    "x/50x &buffer" - prints 50 bytes from the start of...
  5. Replies
    2
    Views
    4,036

    Hydra Cannot Connect To Port

    Hey,
    Im trying to brute force an SSH login (permission granted) with Hydra.
    Except when i try it says that I cannot connect to the target port (22).
    Whats up with that? I can ping the port and...
  6. Replies
    4
    Views
    6,007

    Got it, you cant use airdecap-ng 1.01, have to...

    Got it,
    you cant use airdecap-ng 1.01, have to use older version. you can make changes to the files but that was too much work, so i just downloaded 0.9.1 or 0.9.3 and they both work. once you have...
  7. Discussioni: Firefox Crashes

    by krispys
    Replies
    7
    Views
    7,613

    Firefox Crashes

    I have the backtrack3 final, and firefox seems to crash randomly. Also specifically when i am downloading, the whole process will get killed. Any ideas?
  8. Replies
    4
    Views
    6,007

    That is the program I am looking for, but I am...

    That is the program I am looking for, but I am trying to grab images off a WPA network. Therefore I can decrypt the packets, but then when i feed it into chaos reader, it outputs nothing... im...
  9. Discussioni: Web server Help

    by krispys
    Replies
    5
    Views
    1,267

    Web server Help

    My web server is talking to consecutive ports in the range 1600:
    Starts at 1635 and goes up.
    Anyone know why this would happen? Is this an attempt to remain stealthy by communicating off different...
  10. Replies
    4
    Views
    6,007

    Grab images off wireshark

    If you capture packets using wireshark that contain image files, how do you go about exporting the binary to reassemble into an image?
  11. Discussioni: BT3 final autopwn

    by krispys
    Replies
    2
    Views
    3,180

    The problem is you specifically cannot be a root...

    The problem is you specifically cannot be a root user to run the initdb command.
    Never mind... just gave up on postgres and went to sqlite.
    still didnt solve the problem though.
  12. Discussioni: BT3 final autopwn

    by krispys
    Replies
    2
    Views
    3,180

    BT3 final autopwn

    I have read the tutorials on autopwn. yes i correctly installed the rubygem, activerecord, postgres and even sqlite3 too. however when i try to create a new database...
    initdb ~/metasploitdb
    i get...
  13. Replies
    1
    Views
    1,796

    su command doesnt work

    I have tried creating a user and then "su"ing into root using toor.
    however it says sorry and doesnt work. So I opened up root shell and changed the password to toor just to make sure. I "su"ed...
  14. I appended the line bt3 from=/dev/sdb1 and my...

    I appended the line bt3 from=/dev/sdb1
    and my files are in sdb1
    however all this line does is give me another line saying 'wait a while'
    and then it hangs like it used to for 5 min. anyone know a...
  15. Replies
    4
    Views
    1,297

    iwconfig shows nothing

    I have a problem, If i go to wireless assistant, I can see AP's, however when i run iwconfig -a, it shows nothing.
Results 1 to 15 of 15