Search:

Type: Posts; User: BT2008; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    6,790

    Install BT5R2-GNOME-VM-32 VMware Workstation 7.1.5

    Hello,

    When I open this existing WM (BT5R2-GNOME-VM-32) and power on this VM I get the following message (error):

    Invalid configuration file. File "F:\Virtual...
  2. Replies
    111
    Views
    22,581

    Results: http and https is working, so far so...

    Results: http and https is working, so far so good Nick :)
    But there are no registrations of visited https sites in the output-ssl.log, I only tested mode 4.
    Do you have any idea?
  3. Replies
    111
    Views
    22,581

    @ Nick the Greek ---------------- @BT2008 I...

    @ Nick the Greek
    ----------------

    @BT2008
    I got to change some things, when eth0 is used to connect to Internet. Since you are able to access http & https sites in "Simple" mode then the fault...
  4. Replies
    111
    Views
    22,581

    Here are the results: BT4 boot, eth0...

    Here are the results:

    BT4 boot, eth0 (ethernet) for init and wlan1 (usb) for fakeAP.
    Mode 4 --> no https
    Mode 1 (simple wlan) YES I get access to https.

    So what kind of conclusion do we...
  5. Replies
    111
    Views
    22,581

    I will try it with the livedvd and give you the...

    I will try it with the livedvd and give you the results :)

    For your information:
    2 wireless cards, 1 onboard and 1 trough usb (ALFA)
    Onboard wireless card inet, in BT I see eth0 has the IP of...
  6. Replies
    111
    Views
    22,581

    [QUOTE=Nick_the_Greek;157612]@BT2008 and master...

    [QUOTE=Nick_the_Greek;157612]@BT2008 and master pureh@te

    thanx for your fast response :) here are my answers:

    How are you connected to inet ? (ethernet?) . Can you try getting inet wirelessly?...
  7. Replies
    111
    Views
    22,581

    Found this post:...

    Found this post: http://forums.remote-exploit.org/wireless/27094-sslsniff-sslstrip-transparent-squid3.html
  8. Replies
    111
    Views
    22,581

    I have the same problem....posted it already :)

    I have the same problem....posted it already :)
  9. Replies
    111
    Views
    22,581

    https

    thx for your great script :)
    My connected clients can connect to http but not to https, any idea?
  10. Discussioni: Remote Control

    by BT2008
    Replies
    9
    Views
    3,039

    Thx for your reply :). Your right, that's what...

    Thx for your reply :).

    Your right, that's what I do, first google and then if I don't find the correct information I search the forum or ask a question.

    That's what I did, change the...
  11. Replies
    19
    Views
    2,327

    Yes a Windows User, you got me :) I would like...

    Yes a Windows User, you got me :)
    I would like to learn more about BT and I thought that the people on this forum can help me.

    What I was trying to say is:

    BT4 beta installed from a USB (no...
  12. Replies
    19
    Views
    2,327

    Main Problem is solved, the only thing I have is...

    Main Problem is solved, the only thing I have is a message when booting up my system:

    The first message I get is: IO APIC resources could not be allocated.

    After loading hardware drivers......
  13. Replies
    19
    Views
    2,327

    The PC (BT4) really printed this out, it's no...

    The PC (BT4) really printed this out, it's no April Joke!
  14. Replies
    19
    Views
    2,327

    Barry, when I boot up BT, the first message I get...

    Barry, when I boot up BT, the first message I get is: IO APIC resources could not be allocated.

    After loading hardware drivers...
    irq 9: nobody cares (try booting with the "irgpoll" option)...
  15. Discussioni: Remote Control

    by BT2008
    Replies
    9
    Views
    3,039

    When I reboot BT the SSH Server is down, how is't...

    When I reboot BT the SSH Server is down, how is't possible to start it by default! The same for my eth0, when I change /etc/network/interfaces to

    auto eth0
    iface eth0 inet static
    address x.x.x.x...
  16. Discussioni: Remote Control

    by BT2008
    Replies
    9
    Views
    3,039

    Remote Control

    Hello BT(4) users,

    I have installed BT4 on a appliance without a VGA connection.
    Is there a way to std control the desktop --> VNC
    Is there a way to make a connection from another PC to BT4 with...
  17. Replies
    19
    Views
    2,327

    BT4 is working fine now BUT the only message I...

    BT4 is working fine now BUT the only message I see when booting BT4 is:

    IO APIC resources could not be allocated

    Any kind of imformation would be great
  18. Replies
    19
    Views
    2,327

    Kernel panic because mistype lilo

    I see a mistype in lilo.conf
    when I boot the live cd and try lilo -v it says:

    Reading boot sector from /dev/hdc --> that's OK
    end_request: I/O error, dev sda, sector 0
    Buffer I/O error on...
  19. Discussioni: Acpi

    by BT2008
    Replies
    0
    Views
    1,732

    Hello BT4 users After installing BT4 and...

    Hello BT4 users

    After installing BT4 and rebooting the system I get the following message with the ACPI function (BIOS) on DISABLED:

    ACPI: Unable to load the System Description Tables
    IO APIC...
  20. Discussioni: no harddrive

    by BT2008
    Replies
    3
    Views
    1,234

    Thx Barry for your quick response. I see that it...

    Thx Barry for your quick response.
    I see that it is /dev/hdc --> C stands for seconday master!!!
  21. Discussioni: no harddrive

    by BT2008
    Replies
    3
    Views
    1,234

    no harddrive

    Hello BT users,

    I boot up BT4 with a USB stick(FAT32), then I startup FDISK but BT doens't find my harddrive only my usb stick with BT4.
    In the BIOS my harddrive is on the second master IDE...
  22. Discussioni: DELL Latitude C600

    by BT2008
    Replies
    18
    Views
    2,753

    This unit shipdate = 01/10/2001 --> so I think...

    This unit shipdate = 01/10/2001 --> so I think that there is not an internal antenna for wireless networking available.

    I don't wont to use the wireless adapter but the internel LAN adapter!
    But...
  23. Discussioni: DELL Latitude C600

    by BT2008
    Replies
    18
    Views
    2,753

    I think the ethernet adaptor is broken because...

    I think the ethernet adaptor is broken because the connection for a LAN cable is available. No settings in the BIOS fot the ethernet adapter!
    So new notebook.....i think.

    What kind of notebook is...
  24. Discussioni: DELL Latitude C600

    by BT2008
    Replies
    18
    Views
    2,753

    In the BIOS no settings for the internal network...

    In the BIOS no settings for the internal network adapter!
    With the commando lspci I see no internal lan device!

    I think that the internal network adapter is broken :(
  25. Discussioni: DELL Latitude C600

    by BT2008
    Replies
    18
    Views
    2,753

    Lo no wireless extensions, Thx for the...

    Lo no wireless extensions,

    Thx for the responses :)
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2