Search:

Type: Posts; User: Carnacior; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,487

    Problems with hybrid dual gpu i915 - radeon

    Im struggling with this for more then 6 months...
    Does anyone have any solutions/ideas ?
    Im trying to make BT work like charm on my HP TM2 laptop...
    It has a radeon hd 4550 and intel i915 dual...
  2. Ok.. i got a temporary fix... seems like 38...

    Ok.. i got a temporary fix... seems like 38 kernel still has vga_switcheroo integrated and works :X
    I installed the 38 kernel ... downgraded ettercap to bt4 and now i got it working. When poisoning...
  3. Re: SSLStrip & Ettercap not playing nicely together in BT5R1

    So its probably the libnet ? Have you tried installing different version ? Im gonna boot and check out :))
  4. Re: SSLStrip & Ettercap not playing nicely together in BT5R1

    No damn fix... for this issue... not even a point in a direction :(
    And im stuck badly because cant even go back to bt4r2 because only bt5r1 works since its the first kernel with vga_switcheroo...
  5. Re: bt5 r1...has anyone fixed ssl strip ettercap issue

    No sign of fixing... and so many users report it...
  6. Re: SSLStrip & Ettercap not playing nicely together in BT5R1

    any results ? any news ? This sslstrip issue is really annoying...
  7. Re: SSLStrip & Ettercap not playing nicely together in BT5R1

    The L3 errors only come up when SSLStrip is fired up... if ettercap is runned alone it works ok... but no ssl
  8. Replies
    5
    Views
    5,056

    Re: I have a problem with SSLstrip errors in Bt5

    ROFL :)) Dave strikes again...


    + for the SSLStrip issues...
  9. Replies
    221
    Views
    87,479

    Re: Script for sniffing traffic.

    +1 for the L3 errors with SSLstrip...
  10. Replies
    1
    Views
    1,547

    Some questions about rt2860

    I have an rt2860 wireless card and the default drivers that came with backtrack4 are not able to do injection... however i had a little search over this internet and found that there is no solution...
  11. Replies
    0
    Views
    1,270

    Problem booting backtrack from usb on eee pc 901

    I made an usb backtrack 4 using unetbootin and when i try to boot on eee pc 901 gives a black screen and a message "boot error" nothing else... cant get over it... tryed searching but no results......
Results 1 to 11 of 11