Search:

Type: Posts; User: darkoptx; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    70
    Views
    56,122

    AW: Black Screen after Hard Disk Install and "startx"

    quiet splash i915.modeset=1 vga=791
    Does work fine on my Acer 5742G with the 32bit KDE
    Thx for that
  2. Replies
    8
    Views
    21,880

    AW: Backtrack 5 - USB Persistant Changes not working.

    Same for me. Ending up with "grub>" after reboot. Tested cd and usb-stick, none worked.
    BT4 rc2 was done in seconds. Dont know where i go wrong. No menu.lst ...
    Only way it boots is stuff like...
  3. Replies
    0
    Views
    1,594

    Problems on BT5 ARM @ Dell Streak

    Hi
    Hope im at the right place here ...
    I call myself a noob with BT (i know how to use some tools like kismet,aircrack,macchanger,.. but far too many)
    I got BT5 booting up on my Streak.Now I dont...
  4. Discussioni: BT4 on EEE-TOP 1602

    by darkoptx
    Replies
    0
    Views
    1,461

    BT4 on EEE-TOP 1602

    Just want to say that Backtrack 4 Beta runs smooth on my EEE-Top.
    Had to do some reading before it all worked, because of the Touchscreen. But now everything is fine and rocking. Even the on screen...
  5. Replies
    28
    Views
    11,810

    Hi timsteward, I want to set the bssid, and it...

    Hi timsteward,
    I want to set the bssid, and it is wpa2. I opend today my wifi and i could not connect to it ??
    I first need to go in managed mode. Am i right with this ?
  6. Replies
    28
    Views
    11,810

    Hi I followed the instructions here from...

    Hi
    I followed the instructions here from timstewart. Everything worked without errors (thanks for that tut ^^)
    Now i have some problems/Questions.

    the ./wlan0up does not exist when i try (no...
  7. Replies
    34
    Views
    41,179

    Is rt2870 same chipset as rt2860 ? I have a...

    Is rt2870 same chipset as rt2860 ? I have a rt2860 and im looking for a Wifi USB Dongle, but when that works, i would not need one ^^
  8. Replies
    26
    Views
    32,992

    Thanks for this nice Tut. Go compiz now running...

    Thanks for this nice Tut. Go compiz now running on my eee
  9. Replies
    29
    Views
    13,483

    I like that startup sound ^^ It was just a...

    I like that startup sound ^^
    It was just a little bit to loud, so i typed alsamixer in the terminal and turned the vol. down :)
  10. Discussioni: ASUS Eee Pc 4G

    by darkoptx
    Replies
    10
    Views
    5,399

    Lol looks like it was really a User error......

    Lol looks like it was really a User error...
    Dont know what was wrong but now it works .....
    Erased the connection, rebooted and did it again, this time not with the expert settings (i have wpa2)...
  11. Discussioni: ASUS Eee Pc 4G

    by darkoptx
    Replies
    10
    Views
    5,399

    I got the same eee and almost the same problems,...

    I got the same eee and almost the same problems, Kismet and all the stuff is running fine, but when it comes to connect to my wpa2 nothing happens. When i open my wifi, i can connect in no time... ...
  12. Replies
    0
    Views
    1,019

    BT3 Final USB + Maltego 2.0 problems

    I installed BT3 Final USB Version on my eee. Everything in Maltego 2.0 is now like it was on BT3beta and Maltego. The problem i have: When i want to drag something from the palette, it doesnt work....
  13. Replies
    65
    Views
    37,940

    Something wrong in the setup ?

    Hi
    My BT3 runs still fine ^^ Today i pluged in my USB-Stick,booted up and BAM... my settings are gone ? No German Keyboard Layout, Kismet settings gone... :(
    As i looked in the /mnt/ folder i saw...
  14. Replies
    65
    Views
    37,940

    Found something ^^

    Hi sorry for not real 'go back'...
    What my Problem was: The whole installation on my eee my SDHC was mounted 'sdb', so i mad the whole installation process for 'sdb' (bt~#fdisk /dev/sda was...
  15. Replies
    65
    Views
    37,940

    Missing folders too

    Same here to me... I did the TUT twice, but the same result. I never had any error messages during the instalation, went really smooth. I Have a 8GB SDHC partitiont 2GB / 6GB.
    When should this...
Results 1 to 15 of 15