Search:

Type: Posts; User: nprosper; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    3,569

    Re: Black Screen after startx

    OK its been a couple days since posting this and still no go. I have tried doing several other things.

    I attempted the fix for the quiet splash i915.modeset=1 I tried changing the VGa from 791 to...
  2. Replies
    2
    Views
    3,569

    Black Screen after startx

    Hello,
    I have been doing some reading on the current issue about the black screen after startx. I have attempted the fix with the i915 and as well as deleting the kcache from the .kde directory.
    ...
  3. Discussioni: Aquiring ARP and IVs

    by nprosper
    Replies
    7
    Views
    1,846

    Actually no I never watched the video, what I did...

    Actually no I never watched the video, what I did was all by reading on here, trial and error and playing with some of the attributes.

    I found that by what I was doing I was not getting any ARP...
  4. Replies
    5
    Views
    1,948

    Wireless Card Detected, Network manager Dont Work

    Ok I know I can use other methods of connecting to a wireless connection. I would much rather use the network manager. I am using the latest bt4 release, not the beta.

    When i do a iwconfig I get...
  5. Discussioni: Aquiring ARP and IVs

    by nprosper
    Replies
    7
    Views
    1,846

    OK I am new to all of this as well and I have...

    OK I am new to all of this as well and I have seen times where the data would go really fast or really slow. After testing in different environments I found that this is due to the type of router...
  6. Replies
    1
    Views
    2,783

    WiFi works....Ethernet dont :(

    Hello everyone, this is my first post...
    I am new to backtrack. I have downloaded both 3 and 4Beta. I can get both installed and running fine with USB sticks.

    I am having a problem with making a...
Results 1 to 6 of 6